Goede voornemens van Belgen in 2021

Een nieuw jaar is voor veel Belgen hét moment om nieuwe doelen te stellen. Of ze nu meer willen bewegen, gezonder eten of meer tijd nemen voor zichzelf, een nieuwe, inspirerende setting en omgeving helpen daarbij altijd. En die setting vinden Belgen in een vakantiewoning.

Welke goede voornemens hebben Belgen voor het nieuwe jaar? Verschillende bevragingen geven verschillende resultaten, deze voornemens komen terug:    Meer bewegen, meer sporten, dagelijks wandelen, kortom een actievere levensstijl – Meer tijd voor zichzelf nemen – Een gezondere levensstijl nastreven in het algemeen – Vermageren, gezonder eten, minder vlees eten – Minder shoppen en meer sparen

In 2021 kiezen Belgen daarom ontegensprekelijk voor vakantie, een korte break en rust in vakantiewoningen, vooral in eigen land. De goede voornemens van de Belg stroken namelijk helemaal met de setting van een vakantiewoning.

En daar speelt Belvilla, specialist in vakantiewoningen, graag op in met woningen die: – In of dichtbij de natuur liggen met mogelijkheden tot wandelen, fietsen en zwemmen – Een veilige en huiselijke sfeer hebben en mogelijkheden voor wellness – Een grote, volledig uitgeruste keuken hebben – Ver weg zijn van de drukte van het dagelijks leven – Goed bereikbaar zijn met de wagen

5 vakantiewoningen door Belvilla geselecteerd:

  • Herbronnen kan in Chalet du Soleil Grand luxe in Durbuy, een prachtige woning nabij een natuurpark. De woning straalt rust uit en heeft een grote tuin. Een sauna en jacuzzi zorgen voor de nodige verwennerij.
  • Lekker cosy voor 2 is Chalet Bird Nest in Barvaux. Een liefdesnest met een hot tub op het terras met een prachtig uitzicht op de natuur, wat wil een mens nog meer om tot rust te komen? Wandelen en fietsen kan in het bos dat op 1 km afstand ligt.
  • Nog een parel in landelijke stijl is Cottage Vert Buisson in Theux. Hier kom je helemaal tot jezelf, heerlijk ontspannenf in het prachtige binnenzwembad, de jacuzzi of de infraroodsauna. Ideaal gelegen om eropuit te trekken in de natuur.
  • Een imposant, modern vakantiehuis in Stoumont verwent met een binnenzwembad, sauna, riante keuken en grote tuin. Het huis ligt midden in een bosomgeving waar sporten of gewoon wandelen in alle sereniteit mogelijk is.
  • Vakantiehuis La Grande Bleue in Profondeville is geschikt voor iedereen die houdt van kokkerellen, zwemmen (binnenzwembad) en genieten in de sauna. Het riante dakterras biedt een prachtig panoramisch uitzicht. Er is voor de kinderen een grote omheinde tuin met schommel en glijbaan. Meer vakantiewoningen? www.belvilla.be