Good Girl – Carolina Herrera

Eau de parfum légère – een verhaal van vrouwelijke empowerment !

Carolina Herrera viert vrouwelijke empowerment met een nieuwe doorbraak in de parfumerie. Dankzij Good Girl Eau de Parfum Légère breekt er een nieuwe fase aan voor de House of Carolina Herrera. De creatie met een Oosterse bloemengeur is opgebouwd rond het DNA van het originele Good Girl parfum. De geur is samengesteld rond het karakterpaar Jasmijn, het embleem van Carolina Herrera, en Tonka, een bedwelmende en verrassende geurnoot. Het parfum viert de uitgesproken vrouwelijkheid en dualiteit van de moderne femme fatale: zowel gewaagd als sexy, elegant en mysterieus, lief en ondeugend.

Waarom zou je één rol kiezen als je ze allemaal kunt spelen ?

De geur: een stralende herinterpretatie van de iconische Goof Girl. De Tonkaboon – geroosterd in de originele EdP – is als Absolu opgenomen in EdP Légère. “Ze is zachter en intenser. De textuur is gekristalliseerd, in de vorm van suiker. Romiger en gekarameliseerd, als versterking van de Dulce de Leche geest”, legt parfumeur Louise Turner uit. De gebruikte componenten zijn verfijnd, zoals het nieuwe jasmijntype: Imperial Sambac Jasmijn, een van de duurste ingrediënten op de markt. “Met zijn luchtige en fragiele noot roept dit element een bloemenzee in de wind op,” beschrijft Louise Turner. De witte frisheid van de geur is ook terug te vinden in de rijkdom van Ylang Ylang, die in de plaats komt van tuberoos, een meer weelderige en hypnotische noot die aanwezig is in de originele EDP. Sandelhout, traditioneel gebruikt in mannenparfums, draagt bij aan het dynamische en intens evenwicht van de formule.

Good Girl EDP Légère zet aan tot elegantie en emancipatie door een harmonieuze mix van knapperige vruchten, levendige bloemen en intense houtsoorten.

De flacon: de juiste schoen om de wereld te veroveren.

“We wilden een iconisch voorwerp, geen simpele flacon, en wat straalt er meer kracht en vrouwelijkheid uit dan een stiletto?” legt Carolina Herrera de Baez, creatief directeur van Carolina Herrera Fragrances uit. “Bovendien, een vrouw kan nooit genoeg schoenen hebben. Als iemand je vertelt dat je er te veel hebt, stop dan met praten tegen hen!”. Daarom doet het merk voor deze nieuwe parfum ook beroep op de iconische stiletto. De nieuwe flacon integreert de dualiteit van de vrouw dankzij een combinatie van mysterieus nachtblauw bovenaan en glasheldere transparantie onderaan.

Het model : Karlie Kloss, de ultieme Good Girl

Als een van ‘s werelds meest gevraagde modellen is de Amerikaanse Karlie Kloss meer dan alleen maar een schoonheid. Ze is een zakenvrouw, ondernemer, filantroop en actief op sociale media. Ze staat symbool voor vrouwelijke kracht —sterk, maar sensueel. Daarom is ze de perfecte belichaming van de glamoureuze en vrijgevochten authenticiteit van dit nieuwe aromatische hoofdstuk van Good Girl Eau de Parfum Légère.

WAAROM ZOU JE ÉÉN ROL KIEZEN ALS JE ZE ALLEMAAL KUNT SPELEN?

#GOODTOBEBAD

Exclusively available at ICI PARIS XL – Launch April, 1st 2020

Good Girl Eau De Parfum Légère 80ml € 117,00 – Good Girl Eau De Parfum Légère 50ml €   91,20 – Good Girl Eau De Parfum Légère 30ml €   62,40