Grand Hotel de la Ville- Parma

Dicht bij het centrum van Parma en al zijn rijkdommen, ligt het Grand Hotel de la Ville in het exclusieve en elegante kader van het Barilla Center, een van de meest innovatieve projecten op het gebied van industriële renovatie, ontworpen door de beroemde architect Renzo Piano.

Het hotel beschikt over 110 kamers, waaronder 3 Suites en 4 Junior Suites, een congrescentrum voor maximaal 200 personen, een restaurant, een Amerikaanse bar, een fitnessruimte, internettoegang en Wi-Fi-verbinding. De kwaliteit van het onthaal, de attente service, de elegantie van de lokalen en de designdecoratie, ontworpen voor het welzijn van de klanten en waaraan de niet-allergene materialen van elk stuk deelnemen: zo veel keuzes die het uniek maken.

De standaard comfortkamers zijn degelijk uitgerust en bieden naast airco ook een safe waarin makkelijk een PC of fotomateriaal kan worden opgeborgen. Los van de bar in de lobby is er in elke kamer een minibar met ruim assortiment dranken en versnaperingen, dat eventueel met een room-service kan worden verruimd. In de badkamer een leuk assortiment amenities met in het oog springende zwarte, mooi ogende slippers.

Grand Hotel de la Ville biedt heel wat ruimte voormeetings en vergaderingen. Het hotel heeft ervoor gekozen om elk van zijn zalen een speciale naam te geven, als eerbetoon aan de grootste Italiaanse operaschrijver van de negentiende eeuw, geboren in het toenmalige hertogdom, die door zijn genialiteit en kunst heeft bijgedragen aan de bekendheid van Parma als Italiaans juweel in de wereld: Giuseppe Verdi.

Aida, Traviata, Nabucco, Rigoletto en de andere vergader- en seminariezalen van het hotel verwelkomen hun gasten in een elegante en minimalistische omgeving, geschikt voor alle soorten evenementen. De afmetingen, capaciteit en uitrusting van de zalen transformeren ze tot de ideale omgeving, of het nu gaat om conferenties, vergaderingen, presentaties of werkconferenties.

Het Grand Hotel de la Ville heeft een kleine fitnessruime waar u uw energie kunt vinden en ontspannen na de intensiteit van een dag in de stad. Om ook ver van huis in vorm te blijven, is de fitnessruimte van het hotel uitgerust met hoogwaardige TechnoGym-machines: loopband, fiets, latmachine, halterbank en halterbanken.