Grand Hyatt Koeweit viert officiële opening

De iconische opening markeert het eerste Grand Hyatt in Koeweit. Het luxe hotel met 302 kamers ligt in de 360 Mall – een van de meest meeslepende luxe-, vrijetijds- en lifestylecomplexen van het land. Grand Hyatt Kuwait is het tweede Hyatt hotel in Koeweit, het zesde hotel onder het Grand Hyatt merk in het Midden-Oosten en het 29ste Hyatt hotel in de regio, die allemaal deelnemen aan het World of Hyatt loyaliteitsprogramma. Het iconische hotel combineert regionaal geïnspireerde kunst met modern interieurdesign en is de ideale bestemming voor gasten om het culturele, entertainment en artistieke aanbod van het land te ontdekken.

Grand Hyatt Koeweit vertegenwoordigt een nieuw tijdperk van vooruitgang en innovatie in luxe gekoppeld aan de overheidsvisie 2035, die tot doel heeft het toerisme te stimuleren door innovatieve en duurzame investeringen in de horeca-infrastructuur. Het hotel biedt zakenreizigers, vakantiegangers en de lokale bevolking een superieure selectie van culinaire en recreatieve ervaringen van wereldklasse en beschikt over vier unieke restaurants, een fitnesscentrum, een eersteklas spa en een verscheidenheid aan elegante evenementenruimtes.

Het hotel is niet alleen centraal gelegen in het hart van de uitbreiding van de 360 Mall, maar heeft ook een gunstige verbinding met een van de belangrijkste evenementenlocaties van het land, The Arena Kuwait, met 3.600 m² aan ultramoderne multifunctionele binnenruimten. .

Het hotel beschikt over 302 moderne gastenkamers en suites, waaronder 192 Grand Rooms, 47 Grand Club Rooms, 34 Grand Club Suites met adembenemend uitzicht, 23 unieke gastenkamers en suites met een eigen aangelegd tuinterras en acht Junior Suites. De elegant ontworpen kamers van Grand Hyatt Kuwait zijn voorzien van de kenmerkende houten parketvloer, grootschalige hedendaagse kunstwerken, marmer in de toiletten, ramen van vloer tot plafond en doordachte kleedruimtes. Geïnspireerd door de erfenis van het land van zeilen, dhow-bouw en parelduiken, brengt Grand Hyatt Kuwait een eerbetoon aan de iconische locatie en tradities van het land, terwijl het een eigentijdse esthetiek presenteert om een boeiende omgeving voor gasten te creëren. Het hotel probeert zich te onderscheiden door zijn zorgvuldig ontworpen contactpunten en meeslepende ruimtes, zoals de lobby die gasten bij aankomst uitnodigt in een fascinerende ruimte.

Grand Hyatt Kuwait is goed gepositioneerd als een culinaire bestemming op zich, met een eclectisch aanbod van gastronomische concepten en een selectie van hedendaagse Arabische, Europese en Aziatische keukens.  Liberté, een moderne brasserie geworteld in het classicisme, waar het eten ingenieus tot leven wordt gebracht door culinaire creativiteit en een gevoel van frisse en pittige vrouwelijke energie. Stambul, een Turkse lifestyle-eetgelegenheid die de beroemde invloeden van de Ottomaanse keuken viert, klassieke gerechten worden geherinterpreteerd en spontaan en theatraal opgediend. MEI LI, een verfijnd pan-Aziatisch restaurant, het  eten vormt het verhaal voor een verkennende reis door de keizerlijke paleizen van het oude Beijing, recepten uit het Verre Oosten worden geserveerd volgens een eeuwenlange traditie. Saheel Lounge, een lobby lounge ideaal om te socializen in een casual maar verfijnde setting.

Grand Hyatt Kuwait heeft verschillende elegante en tijdloze veelzijdige evenementenlocaties, elk dynamisch geconfigureerd net zo uitzonderlijk als de locatie zelf. Het hotel beschikt over 2.800 vierkante meter vergaderruimte verdeeld over acht locaties, waaronder een opvallende Grand Ballroom ontworpen voor bruiloften, conferenties, grote gala’s en cocktail recepties, met een capaciteit tot 1.560 gasten.

De rustige Noor Spa is samengesteld als een reis van verjongende therapieën en behandelingen die een gevoel van mindfulness en zelfbewustzijn belichamen. In een luxe en ontspannen omgeving met zes behandelkamers verwent Noor Spa gasten met heerlijke huid- en lichaamsbehandelingen, met bekende revitaliserende producten uit Barcelona en Parijs.