Grand Intercontinental Seoul Parnas: een nieuw tijdperk van luxe

Het toonaangevende luxehotelmerk InterContinental® Hotels & Resorts onthulde Grand InterContinental Seoul Parnas na een renovatie van 11 maanden, waarbij de buitenkant van het hotel, Club InterContinental Lounge en alle gastenkamers van de 7e tot en met de 33e verdieping werden getransformeerd. Als eerste internationale hotelmerk in het Gangnam-gebied van Seoel betekent deze heropening een nieuwe standaard voor een luxueuze manier van leven.

Brian Harris, General Manager, Grand InterContinental Seoul Parnas gaf commentaar: “2020 is zeker een jaar van verandering geweest voor ons hotel met de grote renovatie om de 30e verjaardag van dit hotel te herdenken. Met InterContinental Hotels & Resorts als pionier op het gebied van luxe reizen sinds 1946, blijven we de ervaring bij Grand InterContinental Seoul Parnas verhogen om een ongekende lifestyle keuze te bieden in de hoofdstad van Zuid-Korea”.

Het hotel werkte samen met 1508 London, een Britse interieurgroep, aan zijn nieuwe interieurs en creëerde een designverhaal dat deze thema’s omvat, ‘Return to Nature’, ‘Balance’ en ‘Crafted Detailing’. Voor een uitgesproken luxueuze sfeer is in het ontwerp ook rekening gehouden met de unieke lijnen en warme kleuren van Korea. Alle kamers van Grand InterContinental Seoul Parnas zijn nu voorzien van panoramische ramen van vloer tot plafond en het exterieur van het hotel is ook voorzien van volglas. Naast het creëren van een moderne en verfijnde esthetiek zijn de glaspanelen versterkt met isolerende staven voor een betere energie-efficiëntie, onderdeel van het Green Engaged programma van IHG.

De Club InterContinental Lounge was voorheen gevestigd op de 26e verdieping en werd verplaatst naar de bovenste verdieping van het hotel op niveau 34 om een verhoogde clubervaring te bieden op de nieuwe locatie. Met een nieuwe, geharmoniseerde look en een grote, gouden luifel op de begane grond wilde het hotel een designmarker worden met een eigentijdse charme in het Gangnam-gebied.

Grand InterContinental Seoul Parnas verwelkomt nu gasten met 16 kamertypes verdeeld over 550 kamers, gaande van de ruime Deluxe kamers, Junior Suite tot luxueuze topsuites. Nieuwe kamerfaciliteiten omvatten een minimum 55-inch LED UHD Smart TV ongeacht het type kamer, alle suites bieden een kledingsterilisator zodat gasten hun kleding kunnen desinfecteren, 20 kamers zijn uitgerust met twee queensize bedden voor maximaal vier gasten als gevolg van de toegenomen recente vrijetijdsbesteding en de familie gasten.

De Presidentiële Suite is gelegen op de 32ste verdieping van het hotel en biedt een luxueuze 303 m² over twee verdiepingen, een 4 meter hoog plafond, een aparte behandelkamer waar gasten kunnen genieten van een Technogym-loopband en een Finse droge sauna met het comfort van privacy. De suite wordt aangevuld met een woonkamer met een 77-inch OLED UHD-tv, een elegant ingerichte studeerkamer en een eetkamer met ingebouwde wijnkelder, koelkast en eettafel voor acht personen.

Gasten kunnen opnieuw genieten van gastronomische ervaringen in de heropende restaurants van het hotel. Geniet van de moderne Chinese keuken bij ‘Weilou’, drievoudig winnaar van de World Luxury Restaurant Awards, op de nieuwe locatie op de 34e verdieping, samen met het buffet bij ‘Grand Kitchen’ en de traditionele Japanse keuken bij de populaire ‘Hakone’.

IHG Hotels & Resorts levert al tientallen jaren ware gastvrijheid in vergaderingen en evenementen en heeft deze schat aan kennis gecombineerd met best practices uit de sector en de expertise achter IHG Way of Clean, om de wereldwijde Meet with Confidence toewijding te versterken.