Greenhouse lanceert derde innovatieve ‘business hub’ in Brussel

Greenhouse breidt stevig uit. Het succesvolle ‘business hub concept’ van Intervest opent in september een nieuwe vestiging in Brussel. Gebouw T op campus Mechelen onderging daarenboven een mooie upgrade en is omgedoopt tot een volwaardige Greenhouse hub. “Samen met de hub in Antwerpen, creëren we hiermee drie unieke locaties voor één bruisende en flexibele community waar sprankelende ideeën en ondernemerschap kunnen groeien.” Helemaal uniek aan het Greenhouse-concept is de combinatie van een ‘coworking omgeving’, smaakvol ingerichte kantoren, tot kantoren die je zelf kan laten inrichten, vergaderzalen en een uitgebreide dienstverlening onder één dak.

Uniek, vernieuwend, inspirerend en service-gericht plugt Greenhouse met zijn hubs helemaal in op het ‘nieuwe werken’, de groeiende behoeften rond mobiel en flexibel werken én de fysieke en emotionele behoeften van de moderne werknemer. Veel aandacht voor ‘well-being’ met een brede waaier aan extra diensten, zoals gratis koffie, een strijkatelier, een fitnessruimte, douches, een pakjesdienst, een poetsdienst en een restaurant met ‘healthy yummies’, doet de klanten ‘ontzorgen’. “Er ontstaat een positieve balans tussen werk en vrije tijd”, zegt Jean-Paul Sols, CEO van Intervest. “Je belandt in een community van professionals uit verschillende branches die dynamisch leven en werken. We kiezen bewust voor duurzame en professionele materialen (scandinavian design, frisse kleuren, strakke lijnen en natuurlijk hout) die de functionaliteit, de gebruiksvriendelijkheid en het comfort van de infrastructuur naar het hoogste niveau brengen.”

Architecturaal hoogstandje in Brussel

De Greenhouse-hubs herken je steeds aan de vertikale plantentuinen, alle drie knap groen, alle drie heerlijk stijlvol. Maar alle drie toch anders. Greenhouse Antwerpen onderscheidt zich met de tweede grootste verticale geveltuin van het land, in Mechelen zit de verticale tuin in de inkomhal. De toren op Mechelen campus is sinds juni overigens uitgebreid naar een volwaardige Greenhouse hub met onder meer een seminariecentrum, een pendeldienst die de hub verbindt met het station, elektriche laadpalen, een kinderdagverblijf, een fitness en horecagelegenheden zoals een restaurant. Als kers op de taart opent ook Greenhouse Brussels op 1 september de deuren in een innovatief kantorencomplex met een architecturaal indrukwekkend glazen atrium, als ontvangst- en eventruimte. Ook hier verlicht extra ‘well-being’ de klanten. “Met een derde Greenhouse in Brussel zet Intervest een volgende stap in de uitbreiding van haar aanbod aan ‘werkomgevingen van de toekomst”, gaat Sols verder. Bij de herontwikkeling van Greenhouse Brussel wordt sterk de nadruk gelegd op duurzaamheid. De verticale plantentuin wordt zowel binnen als buiten toegepast en heeft een totale oppervlakte van 300 m2. En Greenhouse Brussel herbergt uiteindelijk letterlijk dat waar de Greenhouse-naam vandaan komt: een immense serre in het atrium. “We wilden geen drie identieke locaties creëren, maar drie plaatsen die op zichzelf staan en waar de Greenhouse-community terecht kan met specifieke noden.” Een belangrijke klant bijvoorbeeld? Nodig hem uit in de exclusieve boardroom in Antwerpen. Zoek je een locatie om een uitgebreide delegatie van managers en directors van een multinational toe te spreken? Het auditorium in Brussel is dé perfecte spot.

Coworking Lounges

Greenhouse is in de eerste plaats een ‘business hub’ met een ruim aanbod aan flexiblele kantooroplossingen,waar coworking er uiteraard ook één van is.  Professionals kunnen zowel in Antwerpen, Mechelen en Brussel een paar uur rustig op verplaatsing werken of er een klant uit die stad ontvangen. “De lounges werken inspirerend, zijn innovatief en productief.”

Kantoren én vergaderzalen onder één dak

Ook het ‘hoppen’ doet de concurrentie Greenhouse niet helemaal na. De drie unieke Greenhouse-hubs liggen op de economische as Antwerpen – Brussel. Dat wil zeggen: ultieme flexibiliteit door files te ontwijken. En als huurder van een kantoor krijg je dus veel meer: toegang tot de drie hubs met élk hun specifieke troeven, tot de flexibele ruimtes en alle extra diensten. “Dit beantwoordt volledig aan de veranderende werkbehoefte”, besluit Sols. Greenhouse richt zich zowel op creatieve freelancers als grote bedrijven die hun hoofdkantoor vestigen in Greenhouse. Iedereen maakt meteen deel uit van een community en kan in die omgeving doorgroeien. Helemaal uniek aan het Greenhouse-concept is de combinatie van een ‘coworking omgeving’, smaakvol ingerichte kantoren – sleutel op de deur – tot kantoren die je zelf kan laten inrichten door het Greenhouse Design-team onder één dak. Greenhouse biedt ook in elke hub een groot assortiment aan vergaderzalen, ad hoc te huur. Dat kan gaan van een kleine gezellige ruimte tot een groot auditorium.

Meer informatie over de verschillende Greenhouse-locaties vind je op de nieuwe website: https://greenhouse-offices.be/kantoor-op-maat