Griekenland – Vakantiesalon Brussel

6 – 9 februari, Hal 5 Stand 5330

 

Welke bestemmingen ga jij bezoeken deze Vakantiesalon? Griekenland mag je zeker niet missen! 2019 was een fantastisch toeristisch jaar en we kunnen niet wachten om het Griekse nieuws van 2020 met je te delen! We starten het jaar met onze nieuwe slogan: ‘Greece always in season’. En elk seizoen kleurt Griekenland anders. Of je nu op zoek bent naar besneeuwde bergen, waanzinnige groene kloven, kraakhelder water of velden vol kleurrijke bloemen, Griekenland zal je verrassen.

En laat ons jou deze beurs verrassen! Lees hieronder wat er allemaal op de planning staat.

Chania eregast – presentatie – Donderdag 6 februari 13:00 uur

Chania is één van de meest pittoreske en gezellige plekken van Kreta en eregast deze Vakantiesalon. Het is de op 1 na grootste stad van het eiland en het oude centrum is een smeltkroes van Venetiaans, Ottomaans, en Joods erfgoed. Van gezellige barretjes en ateliers tot glooiende berglandschappen en idyllische baaien, wij vertellen je donderdag alles over Chania!

Je bent uitgenodigd voor de presentatie en maakt kans op een reis naar Chania! Wij geven namelijk een ticket naar Chania weg met Ryanair vanaf Brussels South Charleroi Airport en een verblijf in Caldera Hotels. Er wordt een lichte lunch bereid door Manos Makriyannakis, de bekroonde chef van restaurant Philema in Brussel.

Attica – presentatie – Zaterdag 8 februari 13:00 uur

Riemen vast? Wij nemen je mee op avontuur naar het prachtige schiereiland Attica. In Attica vind je naast Athene, de stad die voelt als een openluchtmuseum, ook het kosmopolitische Athens Riviera, een kust vol met bruisende beach bars en taverna’s met verse vis. En dan heb je nog de nabijgelegen eilanden Hydra, Poros, Egina, Agistri en Spetses met betoverende stranden… Kom naar de Attica presentatie, leer meer en geniet van lokale delicatessen!

Tradidanse – Griekse dans – Zondag 9 februari 11:00 uur

Kom naar het danspodium in hal 5 en geniet van een prachtig en traditioneel dansoptreden van Tradidanse!

Athene meest trendy bestemming in 2020

Athene is genomineerd voor de ‘European Best Destination 2020’ als één van de meest trendy bestemmingen van Europa in 2020.

Aegean Airlines vliegt direct naar Thessaloniki

Vanaf 2 april vliegt Aegean Airlines direct, twee keer per week, vanaf Brussel naar Thessaloniki. Om deze nieuwe verbinding te vieren maak je deze Vakantiesalon kans op een vliegticket naar Thessaloniki.

De afgelopen jaren bezochten 100 bloggers 100 bestemmingen in Griekenland. Zij deelden verhalen en foto’s op de website www.ilovegriekenland.nl. Dit jaar starten wij met een nieuw project: ”100 Onvergetelijke Experiences” waar ook Vlaamse bloggers zich voor aan kunnen melden.

Tijdens dit nieuwe project nodigen wij weer 100 bloggers uit om naar een waanzinnige Griekse bestemming af te reizen voor een bucketlist ervaring! Waar kun je dan aan denken? Een truffelzoektocht in Meteora, een ontmoeting met een bruine beer in Nimfaio of Carnaval vieren op z’n Grieks in Patra bijvoorbeeld.

Het Grieks Verkeersbureau – Rokin 93 – Amsterdam, Noord-Holland 1012 KM