H8 – hotel collectie heropent deuren op 26 juni

De hotels van de H8-collectie in Frankrijk heropenen de deuren op 26 juni. Alle nodige hygiënische maatregelen en voorzorgen werden genomen om de gasten in optimale omstandigheden veilig te kunnen verwelkomen.

Rekening houdende met de wisselvalligheden van het corona-virus en de onvoorspelbare wispelturigheden kunnen gasten vanaf nu reserveren en ter plaatse betalen. Bovendien werd beslist om gratis annulatie tot 48 uur voor aankomst mogelijk te maken.

De H8 hotels bevinden zich in erg mooie en uiteenlopende regio’s die toelaten Frankrijk op een unieke manier te ontdekken. De collectie omvat Hotel Le Vieux Castillon in Castillon-du-Gard, La Maison d’Uzès in Uzès, Hotel Mont-Blanc in Chamonix, Hotels Les Hauts de Loire in Onzain, Hotel Ermitage in Saint Tropez, Castel Beau Site in Perros-Guirec en Hotel Mathis in Parijs.

Enkele voorproefjes:

Les Hauts de Loire

Natuur, lokale gastronomie & culturele rijkdom

Langs de Loire kunt u met de boot of op de fiets de kastelen en wijngaarden ontdekken die deze regio zo boeiend maken. De 70 hectare van de Hauts de Loire kan je rustig verkennen of er joggen, maar ook de tennisbaan, het zwembad, de kinderclub, het kuuroord, de bistro… staan tot uw beschikking.

Opening van de bistro op 10 juni.

Hotel Mont-Blanc

Wandelen, golfen & mountainbiken

Jezelf isoleren van de wereld en de drukte is de belofte van een verblijf in de bergen in de zomer. Te voet, op de fiets of zelfs met paragliding is de Chamonix-vallei de ideale speelplaats voor een frisse neus die men op dit moment nodig heeft. De unieke ligging van het Hotel Mont-Blanc biedt volop mogelijkheden om te genieten van de rustige natuur met een adembenemend uitzicht op de Mont-Blanc.

La Maison d’Uzès

Mooie geplaveide straten, zuidelijke zoetheid & luiheid

Wandel door de pittoreske smalle straatjes, ontdek het lokale aardewerk en de antiekwinkels, maar ook de lavendelvelden en de olijfmolens, de Gard verwelkomt u maar al te graag. Deponeer uw koffers in een historische locatie overgoten met adembenemende gastronomie.

Opening van restaurant La Table d’Uzès op 15 juni.

Le Vieux Castillon

Spritz bij het zwembad, kajak & petanque met uitzicht

Deze intieme omgeving, zo goed verborgen in de bocht van een geplaveid steegje, is een gegeerd toevluchtsoord. Geniet van emblematische zwembad in de schaduw van de olijfbomen of op een van de privéterrassen, beleef kortom la Dolce Vita ver van de wereld en de menigte.

Le Castel Beau Site

Vluchtige waternevels, douanepad & culturele rijkdom

Vanuit de ramen van het hotel spreidt de zee zijn nevelige blauwe tinten uit en nodigt uit tot een wandeling. Ideaal vertrekpunt voor een tochtje op een uniek kustpad of voor een trip per boot naar de 7 eilanden, de Roze Granietkust biedt u prachtige ontdekkingen.