Hampton by Hilton onthult nieuw prototype

Hampton by Hilton, Hilton’s upper-midscale merk, kondigt een nieuw Hampton Inn en Suites by Hilton en Hampton Inn by Hilton prototype voor de Amerikaanse markt. Met een eigentijds ontwerpconcept, biedt het nieuwe prototype een flexibel bouwmodel dat verbeterde functionaliteit en verbeterde efficiëntie combineren.

Het nieuwe ontwerp van het exterieur bevat moderne architecturale aanwijzingen, de buitengevel van het nieuwe prototype krijgt een verbeterde verlichting, heeft een fraai kenmerkend ontwerp en kleurenschema, en vergrote ramen. In een poging om de openbare ruimte nieuw leven in te blazen komt er een moderne inrichting en een modern interieur. In de gemeenschappelijke ruimtes wordt de nadruk gelegd op functionaliteit en comfort om gastsocialisatie en -vergaderingen gedurende de dag te bevorderen, terwijl gangen en vergaderruimten een schoon, fris ontwerp hebben.

De kamers zijn opnieuw ontworpen, krijgen warme kleurenpaletten, speciaal beddengoed en ruimtebesparende aanpassingen zoals gemonteerde tv’s, volledig functionele opbergeenheden en een bureau. De badkamers krijgen een verbeterde verlichting, inrichting en badvoorzieningen, waarbij alle verbeteringen samenkomen om de ideale Hampton-ervaring te creëren.

Elke gast zal blijven genieten van het kenmerkende gratis warme ontbijt van het merk; On the Run ™ ontbijtzakken, en gratis Wi-Fi in elke kamer.