Hampton by Hilton opent in 2022 in Noord Rome

Hilton heeft de ondertekening aangekondigd van een franchiseovereenkomst met Welcome Service Srl voor de opening van Hampton by Hilton Rome North Fiano Romano. Het hotel met 103 kamers wordt naar verwachting in de eerste helft van 2022 geopend en voegt zich bij de zeven Hilton-hotels die momenteel actief zijn in de Italiaanse hoofdstad.

Zodra de renovatie is voltooid, zal Hampton by Hilton Rome North Fiano Romano de naadloze ervaring en doordachte voorzieningen bieden waar het merk Hampton by Hilton bekend om staat. Met een gratis warm ontbijt als standaard, kunnen gasten hun dag op de juiste manier beginnen vooraleer ze op verkenning gaan. Gasten kunnen ook gebruikmaken van het fitnesscentrum van het hotel, dat volledig is uitgerust met hoogwaardige krachttraining, core- en cardioapparatuur. Voor zakenreizigers beschikt het hotel over een 24-uurs businesscentrum en 260 m² aan flexibele vergaderruimte.

Het nieuwe Hampton by Hilton-hotel ligt op een steenworp afstand van de afslag Rome Noord op de snelweg A1, op ongeveer 30 minuten rijden van het centrum van Rome. Het is ook goed verbonden met populaire bestemmingen zoals het meer van Bracciano, evenals andere toeristische attracties ten noorden van Rome. Bovendien ligt het hotel ook dicht bij de logistieke centra van verschillende grote internationale bedrijven.