Haverklap met Lima

Start je dag met Lima’s nieuwe glutenvrije muesli

NEW ! Haver is niet meer weg te denken in het dagelijks leven. In voeding, in schoonheidsproducten, supplementen en boeketten. Het wonderlijke graan is hip. Ook Lima is fan, want naast de Muesli Original die sinds 1963 in hun gamma zit, biedt het merk je ook nog verschillende haverporridges en haverdranken aan. Dit jaar brengen ze een glutenvrije muesli op de markt, zodat jij jouw dag ook met een gezonde energiekick kan starten.

All about Oats

Makkelijk, gezond, voedzaam en gewoon ook superlekker. Zo kan je haver in een notendop omschrijven. Lima staat helemaal achter dit nieuwe zwarte goud omdat het een kleinere ecologische voetafdruk heeft in vergelijking met andere granen én bovendien is haver rijk aan voedingstoffen. Het graan bevat zeer veel mineralen zoals kalium, selenium en het is rijk aan zink, ijzer en koper. Je voelt je door de hoeveelheid aan vezels ook langer voldaan, waardoor je minder snel naar ongezonde alternatieven grijpt. En geef toe, deze stimulans hebben we met die goede voornemens nodig. In de BIO-speciaalzaak kan je vanaf nu ook Lima’s haverkrantje gratis meekrijgen.

Kickstart van de dag met Lima’s nieuwe glutenvrije muesli

Een bijzonder puur ontbijt, zonder toegevoegde suikers waarmee je zelf aan de slag kan? Dat is de nieuwe glutenvrije muesli van Lima. De originele versie van 1963 kreeg dus een nieuwe glutenvrije variant die verrijkt is met rozijnen en gedroogde krieken. Je kan de muesli puur eten in combinatie met fruit of noten, maar je kan hem evengoed verwerken in een plantaardige smoothie, haverpannenkoek, crumble, yoghurt of kefir. Je dagelijkse dosis eiwitten heb je dankzij deze mengeling op basis van glutenvrije haver, soja, maïs en geroosterde boekweit sowieso binnen. Adviesverkoopprijs € 6,94 per zak 650g bij de betere BIO-speciaalzaak

NEW RECEPT

Lazy Granola: • Meng 3 eetlepels plantaardige olie met 5 eetlepels rijststroop door 1 zak glutenvrije muesli. • Voeg noten en zaden toe naar keuze. • Rooster 25 min op 200 graden. • Roer regelmatig om en laat afkoelen. Smakelijk!

Choose wise met Lima’s haverdranken

Lima’s haverdranken passen perfect binnen een evenwichtig dagelijks voedingspatroon voor de hele familie. Heerlijk puur bij het ontbijt of in smoothies, maar net zo goed te gebruiken in tal van plantaardige zoete of zoute bereidingen. Je hebt keuze uit een heel breed assortiment van plantaardige dranken met wel liefst 8 referenties. Je kan ze als melkvervanger gebruiken, maar evengoed als aanvulling van je ontbijtje. Door de vele keuzemogelijkheden heb je elke dag opnieuw een ander smaakje om naar uit te kijken: Oat Haver Drink Glutenvrij: De eerste glutenvrije gecertificeerde haverdrank moet je geproefd hebben. – Oat Haver Drink 0% Sugar: Bevat dus ook geen natuurlijke suikers, maar is een echte aanrader. – Oat Haver Drink Choco Calcium: De subtiele zoete smaak van de biologische cacaobonen doet je verlangen naar meer. – Oat Haver Drink Amandel: Een heerlijk drankje dat zijn smaak dankt aan de combinatie van zoete amandelen en de milde smaak van haver. – Oat Haver Drink Coco: De perfecte harmonie tussen de zachtheid van haver en een onweerstaanbare kokossmaak. – Oat drink Calcium: Dankzij de lithothamnium, een calciumrijk zeewier, levert 200ml Oat Drink Calcium 30% van de dagelijkse referentie inname voor calcium. – Oat Haver Drink Vanilla: Dit heerlijke drankje is een vaste waarde aan de ontbijttafel dankzij de hoge kwaliteit van het biologische vanille-extract uit Madagascar. – Oat Haver Drink Natural: Gemaakt uit volle biologische haver en dat smaak je! – Adviesverkoopprijs tussen €2,28 en €2,86 per brik 1L bij de betere BIO-speciaalzaak

Ontbijt verveelt nooit met Lima’s Haverporridges

In een oogwenk tover je een evenwichtig ontbijt op tafel. Lima’s Porridge Express Superfruits is verrijkt met 11% gedroogde Superfruits. Het is een belangrijke bron van volkoren granen, zonder toegevoegde suikers, zonder gluten én zonder koken. Je hoeft enkel 70ml tot 100ml warme (granen)drank toe te voegen aan een portie van 35 g. Fijnproevers kunnen dit ontbijtje naar hartenlust verrijken met vers fruit of noten. Er zijn nog 2 andere varianten beschikbaar ook: Omega 3 & Matcha Spirulina. Perfect dus om er een hele voormiddag tegenaan te kunnen!

Haverporridge : Express Superfruits – Adviesverkoopprijs €3,99 per zak 350g – Haverporridge : Express Omega 3 – Adviesverkoopprijs €3,19 per zak – Haverporridge – Express Matcha Spirulina – Adviesverkoopprijs €3,19 per zak 350g. Alle drie verkrijgbaar bij de betere BIO-speciaalzaak

Vanuit de gedachte ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’ zet Lima zich al meer dan 60 jaar in om gezonde, plantaardige voeding te ontwikkelen. Het vegan Lima-assortiment bestaat uit kwalitatieve, innovatieve producten die zowel bio gecertificeerd als 100% plantaardig zijn. Alle Lima-producten worden met veel zorg en respect voor de natuur en het milieu bereid. Daarvoor werkt Lima met pure ingrediënten zonder additieven of bewaarmiddelen. Het merk dat op Japan geïnspireerd is, is dag in dag uit bezig met het duurzamer maken van hun verpakkingen. Het I’m green label staat vanaf nu op de verpakkingen die nu een nog groenere verpakking hebben. Dit label maakt het voor de consument gemakkelijker om milieuvriendelijke verpakkingen te herkennen en bewust te kiezen. In het land van Lima zijn evenwicht, respect, zuiverheid en openheid kernwaarden.