HelloFresh: gezond en lekker eten

webshop levert wekelijks box met volledige maaltijden

 

Een parkeerplek zoeken bij de supermarkt, geen inspiratie voor de avondmaaltijd en lange rijen voor de kassa. Na een drukke dag kan en wil je niet altijd de supermarkt in. Voor wie in een vol bestaan toch gezond wil eten, biedt HelloFresh de oplossing. Wekelijks wordt er na kantooruren een box bezorgd met daarin lekkere, gezonde recepten én de bijbehorende ingrediënten. De HelloFresh Box is gevuld met ingrediënten voor drie of vijf maaltijden, voor één of meerdere personen. Snel een gezond diner op tafel zetten was nog nooit zo makkelijk. HelloFresh is in andere landen al een groot succes en is nu ook in Vlaanderen en Brussel verkrijgbaar.

HelloFresh gelooft dat iedereen elke dag vers en gezond kan eten. Elke week ontwikkelt het bedrijf nieuwe recepten die een gebalanceerd en gevarieerd voedingspatroon garanderen. De recepten zijn niet te ingewikkeld, een maaltijd staat gemiddeld in dertig minuten op tafel. De producten zijn, daar waar mogelijk, van het seizoen en uit de regio. Het moet vooral lekker zijn en van hoge kwaliteit. Veel producten worden zelfs speciaal voor HelloFresh geproduceerd. Het uitgangspunt is om het mensen gemakkelijk te maken om gezond en ook lekker te koken. In de box zitten vaak verrassende ingrediënten die niet altijd in de supermarkt te vinden zijn, denk aan koolraap, pastinaak en postelein.

Een complete maaltijd voor iedereen: Er zijn verschillende soorten boxen, een Originalbox met daarin maaltijden met vis en vlees, een Veggiebox voor vegetarische maaltijden en een Fruitbox. Je kunt kiezen uit een box met 3 of 5 maaltijden, voor 1 tot en met 6 personen. Een complete maaltijd is er vanaf € 4,45 per persoon per maaltijd. Daarbij levert HelloFresh precies de hoeveelheden die nodig zijn voor de maaltijd, zodat je niets meer hoeft weg te gooien.

Hoe het werkt: Door middel van een flexibel lidmaatschap beheert de klant via de website zelf de bestellingen, zodat er nooit een pakket wordt geleverd als er geen behoefte aan is. Wie geen lidmaatschap wil aangaan, kan een Proefbox bestellen om te ervaren hoe HelloFresh werkt. De box wordt op maandagavond gratis thuisbezorgd. Na het ontvangen van de box zet je met de ingrediënten en het receptenboekje binnen dertig minuten een gezonde maaltijd op tafel.

HelloFresh is in februari 2012 opgericht en biedt een flexibel lidmaatschap waarmee klanten wekelijks een box met gezonde recepten en alle bijbehorende verse ingrediënten thuisbezorgd krijgen. Na het succes van HelloFresh in Australië, Duitsland, Groot-Brittannië, Nederland, Oostenrijk en Verenigde Staten wordt het concept nu in België uitgerold. Distributie België: Op dit moment is de HelloFresh Box te bestellen in heel Vlaanderen en Brussel en nog niet in Wallonië         . Prijs: v.a. €36,00 per box, v.a. €4,45 per persoon per maaltijd – www.hellofresh.be