HEMA vernieuwd mascara assortiment

Waterproof, niet-waterproof en zelfs 100% vegan mascara’s! HEMA brengt twintig compleet nieuwe mascara’s in het assortiment. De zeven soorten zijn verkrijgbaar in zowel waterproof als niet-waterproof. Twee van de zeven zijn zelfs geschikt voor veganisten. De nieuwe mascara’s hebben een verbeterde formule, verbeterde borstels, nieuwe kleuren en mooiere verpakkingen. De vernieuwde mascara’s zijn nu verkrijgbaar in alle HEMA winkels en via hema.be

But first… – mascara primer € 6: Deze primer wordt voor de mascara aangebracht op de wimpers. De innovatieve formule geeft de wimpers meer volume en lengte. De primer separeert de wimpers waardoor ze extra veel volume krijgen en de mascara langer blijft zitten.

My secret superpower – ultimate mascara € 10: Deze 100% vegan mascara heeft een multifunctionele borstel, die zorgt voor wimpers met volume, lengte en de perfecte krul. De mascara is verkrijgbaar in ultra zwart.

Let’s multitask – all in one mascara € 9 – Waterproof € 9,50: Deze vegan alles-in-één mascara zorgt voor dikke, volle en krachtige wimpers. Dit is mede te danken aan de twee borstels in één. De let’s multitask is verkrijgbaar in de kleuren zwart en bruin.

Lash it up – length & curl mascara € 7 – Waterproof € 8: Deze mascara zorgt voor maximale lengte en krul van de wimpers. Zeer geschikt om meerdere lagen mee aan te brengen, zodat de mascara de hele dag goed blijft zitten. De mascara is verkrijgbaar in ultra zwart.

Bend the rules – curl & volume mascara € 7 – Waterproof € 8: Voor maximaal volume en een spectaculair kruleffect is dit de juiste mascara. De borstel zorgt voor een goede scheiding van de wimpers en voor een oogverblindend resultaat. De mascara is verkrijgbaar in zwart.

Have a blast – extreme volume mascara € 6 – Waterproof € 6,50: Deze zwarte mascara geeft de wimpers extra volume en krult zowel korte als lange wimpers, van de wortel tot de punt. Het separeert de wimpers zonder te klonteren.

Watch me wink – volume mascara € 4,75 – Waterproof € 5,50: Deze mascara geeft de wimpers extra volume en zorgt voor langdurig resultaat. De mascara is verkrijgbaar in de kleuren zwart, ultra zwart, blauw en bruin.