Herontdek de schoonheid van Oman

Anantara Hotels, Resorts & Spas kijken ernaar uit om internationale reizigers opnieuw te verwelkomen in het luxueuze comfort van Oman. Na de recente aankondigingen van het Sultanaat van Oman’s Supreme Committee voor de behandeling van Covid-19 en de Civil Aviation Authority, hoeven passagiers die in het land aankomen niet langer in quarantaine als ze een bewijs van volledige vaccinatie hebben en een negatief testresultaat voor Covid-19 kunnen voorleggen dat vóór hun reis is genomen. Alle reizigers moeten zich vóór hun reis op het Tarassud+-platform registreren en de relevante documenten uploaden, waaronder een negatieve PCR-test die niet meer dan 72 uur voor aankomst is afgenomen, voor vluchten van minder dan acht uur; of een negatieve PCR-test die niet meer dan 96 uur voor aankomst is afgenomen, voor vluchten van acht uur of meer.

Dramatische vergezichten van noord naar zuid. Anantara Resorts in Oman nodigen nieuwe en terugkerende gasten uit om zich onder te dompelen in de vele schatten die het land te bieden heeft. Van de ontzagwekkende canyons van Al Jabal Al Akhdar tot de rijke culturele ervaringen in het hele land. Verdiep u in deze intrigerende bestemming en ervaar de hartverwarmende gastvrijheid waar Anantara bekend om staat.

Al Baleed Resort Salalah by Anantara – Een mix van strand en lagune luxe

Het weelderige Al Baleed Resort Salalah by Anantara belooft een verblijf dat verfrissing en ontspanning biedt. Elke kamer biedt een rustgevend uitzicht, of het nu de rustige tuinen, het turquoise van de oceaan of de lome lagune is. Geniet van zonsondergang wandelingen op het witte zand van het prive-strand, of verken de forten aan de kust die zijn doordrenkt van geschiedenis. Luie dagen kunnen worden doorgebracht bij het overloopzwembad, terwijl pure verwennerij wacht met exotische rituelen in de Anantara Spa. Elke maaltijd is bovendien doordrenkt met lokale flair.

Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort – Een majestueus bergparadijs

Ontsnap naar Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort en ervaar de superieure gastvrijheid in een van de hoogst gelegen resorts op aarde. Ga voor een adrenalinestoot met sporten aan de rand van de klif of dwaal af naar oude dorpjes om de lokale cultuur te ontdekken. Of u nu zin hebt in een kookles om de fijne kneepjes van de Omaanse keuken onder de knie te krijgen, of uw asana’s wilt oefenen op de bergtop, er is altijd wel een activiteit om u tijdens uw vakantie bezig te houden. Spabehandelingen met lokaal rozenwater en granaatappel zullen u zachtjes kalmeren, terwijl dineren in de restaurants een genot is.

Oman is uzelf trakteren op een onvergetelijke reis op een betoverende bestemming.