Het eerste Tribe hotel opent in Parijs Batignolles

In het hart van de levendige wijk Batignolles, vlakbij Parc Martin Luther King, heeft het chique en eigentijdse merk een 4-sterren middenklasse hotel onthuld. Met een uniek en innovatief ontwerp, een sterke identiteit, open gemeenschappelijke ruimtes, nieuwe technologie en gebruikersvriendelijke diensten is dit hotel opnieuw uitgevonden voor een complete lifestyle-ervaring. Een grootschalige renovatie, die begon in december 2019 en werd voltooid in september 2020, komt tegemoet aan de nieuwe verwachtingen van gasten die hongerig zijn naar zowel innovatie als socialiserende mogelijkheden.

TRIBE, opgericht in Australië op basis van de visie van Mark en Melissa Peters, introduceert grensverleggende gastvrijheid – flexibel en onderscheidend, het stelt gasten in staat om te leven, te werken en te ontspannen binnen eigentijdse interieurs, en dat alles met het ‘thuis’gevoel. “Tribe is een collectief dat gelooft dat gastvrijheid zich voortdurend kan ontwikkelen om stijlvoller en geraffineerder te zijn en tegelijkertijd authentiek en betaalbaar te blijven.

De sterke punten van TRIBE’s DNA:

Het nieuwe merk integreert het hotel in de buurt en de gemeenschap. TRIBE Paris Batignolles is ideaal gelegen in het hart van Batignolles, een bloeiende wijk die traditie, nauwe banden en de Parijse sfeer combineert! Een levendige ruimte die bevorderlijk is voor het socialiseren en die 100% trouw is aan de “tribe-stam” mentaliteit die het merk belichaamt. TRIBE wil een multifunctionele ruimte bieden en de interactie tussen de lokale bevolking en de reizigers stimuleren. .

TRIBE Paris Batignolles, de eerste Europese locatie van het merk, toont met trots haar unieke kenmerken in het hart van de Franse hoofdstad. TRIBE Paris Batignolles, toont een onderscheidend en innovatief ontwerp. De gastenkamers van TRIBE Paris Batignolles zijn volledig opnieuw ontworpen door interieurarchitect Thierry D’Istria om stijlvolle oorden te creëren die het grootste comfort bieden. Op de eerste verdieping, dankzij een uitbreiding van 100m2, creëert de nieuwe indeling van de gemeenschappelijke ruimtes echte leefruimtes voor de verblijvende of bezoekende mensen. Nieuwe functies zijn onder andere een bar en een café, waardoor een ruimte ontstaat die zowel levendig als vol leven is gedurende de hele dag, glazen deuren met uitzicht op een lommerrijk terras, werkruimtes, een fitnesscentrum en een vergaderruimte. De ontwerper speelt met patronen, materialen en kleuren om de originele en elegante ruimtes te verbeteren. Met een innovatief en praktisch ontwerp combineert de locatie comfortabele, rustige ruimtes zodat de gasten kunnen werken, tijd doorbrengen en plezier hebben.

TRIBE Paris Batignolles, stijlvolle en ingenieuze gastenkamers

Het hotel beschikt over 79 kamers, waaronder eenpersoonskamers, tweepersoonskamers en tweekamersuites evenals communicatieve kamers die perfect zijn voor gezinnen. In elke woonruimte is de nadruk gelegd op gebruiksvriendelijkheid zonder afbreuk te doen aan de stijl of het comfort. De kamers zijn echte cocons, die nieuwe technologie combineren met een ruimte die zowel comfortabel als gastvrij is.

Het TRIBE Paris Batignolles hotel biedt ruimtes om naadloos te werken en te socialiseren binnen hedendaagse interieurs. Een ideale omgeving voor actieve en creatieve reizigers, met toegang tot vele stopcontacten en USB-poorten in de sociale hub en de gastenkamers. Sportieve gasten zullen zich laten verleiden door het fitnesscentrum waar ze zich kunnen uitleven. Chromecast TV is beschikbaar in de gastenkamers om een maximaal comfort te garanderen.

TRIBE Paris Batignolles, koffieshop overdag, cocktailbar ‘s avonds. TRIBE heeft de krachten gebundeld met lokale producenten om verse en seizoensgebonden producten te gebruiken. De bar en het café zijn de hele dag geopend, evenals de take-away Grab&Go service. Koffie is een echte passie bij TRIBE, waar de lokale barista heerlijke koffie en zoete lekkernijen bereidt om het aan te vullen. Tribe Paris Batignolles werkt samen met Brûlerie de Belleville, die in het 19e arrondissement superieure gebrande en gemengde koffie aanbiedt. Het cocktail- en mocktailmenu van de gerenommeerde mixoloog Matthias Giroud, wiens carrière hem naar de vier hoeken van de wereld heeft gebracht, bevat huisinfusies en geeft de hoofdrol aan steeds originelere en verrassende creaties!

TRIBE Paris Batignolles, gezondheid en veiligheid van de gasten: een topprioriteit. De bar en eetgelegenheden van TRIBE Paris Batignolles blijven open en passen nieuwe maatregelen toe om zowel de klanten als het personeel te beschermen en de verspreiding van het virus te beperken. De indeling van de ruimtes is aangepast om een maximum van 6 personen per tafel te garanderen, met een dedicated server voor elke tafel, alleen betalingen aan de tafel, buffetten vervangen door bediening aan de tafel en, ten slotte, het grondig wassen van bestek en serviesgoed op hoge temperaturen. .

De hotels van de ACCOR-groep voldoen aan alle gezondheidsnormen van het ALLSAFE-protocol om een maximale veiligheid te garanderen. De ALLSAFE-certificering, die de strengste operationele protocollen in de horeca omvat, garandeert de implementatie van strenge hygiënische en preventieve maatregelen om de veiligheid van iedereen te garanderen. Deze normen zorgen ervoor dat alle gasten ten volle kunnen genieten van hun reiservaring, met volledige gemoedsrust.

TRIBE Paris Batignolles – 176 rue cardinet – 75017 Paris – www.mytribehotel.com