Het hele jaar door plasticvrij met Kambukka

» Kambukka kiest voor duurzaam materiaal – » No single use plastic – » Kambukka-flessen zijn verkrijgbaar vanaf 1 juni

Zeg nee tegen single use plastic en ga voor de trendy én plasticvrije drinkbussen van Kambukka. Kies je voor een herbruikbare drinkbus dan ben je nu al goed bezig. Maar volgens Kambukka is een drinkbus meer dan een dagelijks gebruiksobject, het is een lifestyle item. Hun missie? Van herbruikbare drinkflessen een statement piece maken.

No single use plastic

It’s a known fact: we verbruiken met z’n allen te veel wegwerpplastic. We consumeren enkel de inhoud, en het plastic gooien we enkele ogenblikken later weer weg. Dat kan anders, bewijst Kambukka. Het gloednieuwe Belgische merk lanceert verschillende innovatieve en herbruikbare flessen. Er is keuze uit meer dan 70 designs. De leukste kleuren en stijlvolle looks gecombineerd met ingenieus design. Kies daarbij nog eens je eigen verwisselbare lid et voila, de fles past volledig bij jouw persoonlijke behoeften en stijl. Er is voor ieder wat wils.

Easy to use

Een deel van de drinkbussen zijn gemaakt van Tritan en zijn BPA-vrij. Hierdoor verkleurt de fles niet, houdt ze geen geuren vast en zijn ze volledig veilig om uit te drinken. De flessen garanderen een soepele drinkervaring met verwisselbare lid naar keuze. Ze zijn makkelijk schoon te maken dankzij hun Snapclean-functie, zelfs in de vaatwas! Het ontwerp is 100% lekvrij.

Kambukka gaat live op 1 juni 2019

Lekker Limburgs

Op 1 juni wordt Kambukka – een nieuw Limburgs drinkflessenmerk- wereldwijd gelanceerd: in België, China, Verenigd Koninkrijk, Rusland, Dubai, etc. Kambukka verlegt op die manier -letterlijk- de grenzen van het huidig herbruikbare drinkflessen aanbod met behulp van hun 10 jaar lange ervaring. Elke Kambukka fles is een design item, een aanvulling op jouw persoonlijkheid en levenstijl.