Het nieuwe RIU Dunamar opent zijn deuren in Costa Mujeres

RIU Hotels & Resorts heeft hotel Riu Dunamar in gebruik genomen, het eerste in Costa Mujeres ten noorden van Cancun en het achttiende in Mexico. Het vijfsterrenhotel ligt aan een spectaculair wit strand met een kristalheldere zee, 30 kilometer ten noorden van de hotelzone van Cancun. Het nieuwe hotel biedt een waterspeeltuin, vijf zwembaden, vijf restaurants en zes bars, alles onder de gerenommeerde All Inclusive 24 Hours service van RIU

Het nieuwgebouwde hotel heeft moderne voorzieningen en een frisse inrichting met overwegend heldere kleuren. Samen met de exclusieve All Inclusive 24 hours service van RIU maakt dit Hotel Riu Dunamar tot een uitstekende optie om van heerlijke onstpannen vakanties te genieten, hetzij solo, als paar, met vrienden of als gezin. Riu Dunamar biedt de gasten 740 comfortabele en lichte kamers, die van alle gemakken voorzien zijn, zoals onder andere gratis toegang tot internet via WiFi, airconditioning, drankdispensers, minibar met frisdrank, water en bier.

Gastronomie is een van de sterke punten van Riu Dunamar en er worden verschillende gastronomische mogelijkheden geboden, zoals Aziatisch en Italiaans in de restaurants ‘Kulinarium’, ‘Bamboo’ en ‘Pompeya’. Naast zes verschillende bars heeft Riu Dunamar ook steakhouse ‘Las Brasas’. In het hoofdrestaurant met buffet ‘Isla Mujeres’ worden lokale specialiteiten, rijk aan vlees en vis en met inheemse ingrediënten aangeboden. Hiernaast vindt u een ruimte waar een grote variëteit aan gerechten uit de internationale keuken worden aangeboden.

De vijf openluchtzwembaden van het hotel, waarvan twee met een swim-up bar, gelegen aan het schitterende strand zijn ideaal om van het Caribische weer te genieten. Een andere grote attractie is de watertuin ‘Splash Water World’, die het aanbod van vermaak van het hotel verhoogt. De kidsclub RiuLand, het entertainmentprogramma overdag en ’s avonds voor volwassen, de shows en livemuziek en de discotheek ‘Pacha’ maken de brede waaier aan mogelijkheden voor het genieten van elke minuut van de vakantie compleet. Hotel Riu Dunamar is ook perfect uitgerust voor gasten die een maximum aan ontspanning zoeken, want er is een sauna en een hydromassagebad in de Renova Spa en de hotelgasten kunnen gebruik maken van de diensten van de kapper en een schoonheids- en massagesalon om als herboren terug te keren van hun verblijf.

RIU sluit de viering van zijn 20ste Verjaardag van de aanwezigheid in Mexico af. In 1997 werd Riu Yucatan in Playa del Carmen in gebruik genomen. Sedertdien zijn de investeringen in dit land gestaag blijven groeien, zodat het nu de belangrijkste internationale bestemming is geworden met 18 hotels die samen meer dan 9.000 kamers hebben. Naast het hotel dat nu is geopend in Costa Mujeres, liggen de hotels van RIU in Mexico in Playa del Carmen (6), Cancun (4), Riviera Nayarit (3), Los Cabos (2), Mazatlan (1) en Guadalajara (1). www.riu.com