Het ultieme kerstgevoel krijg je bij Relais & Châtaux

Wereldwijd vieren de prachtig versierde hotels en restaurants van Relais & Châteaux in december weer de kerstperiode en valt er gedurende de december maand een breed scala aan feestelijke activiteiten te beleven. Naast smaakvolle lunch, diner en overnachting arrangementen weet elke accommodatie een eigen speciale feestelijke ambiance te creëren. Graag nemen we je mee in wat sprookjesachtige voorbeelden van kerstactiviteiten bij Relais & Châteaux in de Benelux.

Wintervillage bij Relais & Châteaux St. Gerlach

Reis af naar Valkenburg, waar je bij het Chateau St. Gerlach van 8 december tot 8 januari op het landgoed een speciaal gecreëerde ‘Winter Village’ aantreft. Neem je warme muts en handschoenen mee en geniet van een ultieme winterdag door een rondje te schaatsen op de schaatsbaan. Opwarmen doe je vervolgens met winterse lekkernijen als soep, wafels, glühwein en verse chocolademelk bij een van de kraampjes op het St. Gerlach Paviljoen. Tijdens de kerstdagen zelf kan je genieten van heerlijke diner- en overnachtingsarrangementen en wordt er een heuse ‘Candy Cane Hunt’ georganiseerd voor gasten.

Uitgebreid tafelen bij Relais & Châteaux Central Park Voorburg

Bij Relais & Châteaux Central Park Voorburg beleef je de kerstdagen in een aangename, groene omgeving onder de rook van Den Haag. Geniet van de 5-gangen lunch op 25 of 26 december of van het uitgebreide 7-gangen diner menu op 24 of 25 december. Gedurende de gehele decembermaand is er de mogelijkheid om voor groepen met meer dan 7 personen een feestelijk menu bestaande uit 4, 5 of 6 gangen te reserveren.

Kerst-arrangementen en Christmas Classic Tea bij Relais & Châteaux Weeshuis Gouda

Liever de kerstbeleving ervaren in een romantische stad? Warm op bij het knisperend haarvuur van Relais & Châteaux Weeshuis Gouda. Met verschillende feestelijke arrangementen als Petit Noël (één nacht), Christmas Classic (twee nachten) en Christmas All Over (drie nachten) stel je zelf jouw ideale kerstdagen samen. Gedurende de hele maand december kun je genieten van ‘Coco’s Christmas Afternoon Tea’ waar je in een ultieme kerstsfeer geniet van taartjes in de vorm van kerstboompjes, sneeuwmannetjes aangevuld met een wildbouillon, quiche en luxe sandwiches.

Culinaire belevenissen op het landgoed van Relais & Châteaux La Butte aux Bois

Op de grens van Nederland en België vind je Relais & Châteaux La Butte aux Bois. Het landgoed, gelegen nabij het Nationaal Park Hoge Kempen, biedt tijdens de feestdagen in de sfeervolle dining rooms arrangementen aan in samenwerking met ‘Restaurant Ralf Berendsen’** en ‘Le Ciel’. Geniet van deze culinaire belevenis, bestaande uit een 5-gangen menu met begeleidende prestige-wijnen en sfeervolle piano muziek.

Kerst magie bij Relais & Châteaux Hotel FRANQ

Vanaf 1 december zal Relais & Châteaux Hotel FRANQ in Antwerpen zich ook weer onderdompelen in de kerst magie. De stad Antwerpen transformeert zelf al naar een heus winter wonderland met kerstmarkten en verschillende activiteiten en Hotel FRANQ biedt met haar arrangementen een perfecte uitvalsbasis hiervoor. Van 1 december tot 8 januari boek je de ‘Holiday Season Package’ bestaande uit een overnachting met een uitgebreid ontbijt inclusief bubbels, een warme chocolademelk met hot Aperol topping als welkomstdrankje en in de kamer vind je een winterse goodie bag. Voor de culinaire liefhebbers is er ook nog de optie om voor de ‘Holiday Season Culinairy Package’ te kiezen waar een winterse mocktail of cocktail en 4-gangen diner extra bij inbegrepen zit.

Relais & Châteaux geschenk box als ultiem kerst cadeau

Met de Relais & Châteaux geschenk box geef je iemand een ware beleving cadeau. Met keuze uit de drie thema’s Fine-Dining, Overnachtingen en Wellness biedt Relais & Châteaux 18 verschillende cadeau arrangementen die gebruikt kunnen worden in meer dan 350 vestigingen. De geschenkboxen zijn twee jaar geldig, online verkrijgbaar en nodigen je uit voor heerlijke reizen, onverwachte genoegens en momenten van ontspanning.

Relais & Châteaux geschenkbox

Relais & Châteaux, opgericht in 1954, is een vereniging van 580 unieke hotels en restaurants over de hele wereld, eigendom en uitgebaat door onafhankelijke ondernemers. Dit zijn meestal families – die gepassioneerd zijn door hun vak en zich ten zeerste inzetten om warme, duurzame relaties met hun gasten te scheppen. Relais & Châteaux is gevestigd op vijf continenten, van de wijngaarden van Napa Valley en de Provence tot de stranden rondom de Indische Oceaan, en nodigt mensen over de hele wereld uit om te genieten van heerlijke reizen, om de onnavolgbare levenskunst te ontdekken die in elke lokale cultuur is verankerd en om een onvergelijkbare, onvergetelijke ervaring te delen. De leden van Relais & Châteaux beschermen en promoten de rijkdom en diversiteit van de culinaire en gastvrijheidstradities in de wereld, om ervoor te zorgen dat deze blijven voortbestaan. Ze zetten zich evenzeer in voor het behoud van het lokale erfgoed en het milieu, zoals verwoord in de Visie van de vereniging die in november 2014 aan UNESCO werd gepresenteerd