Het vernieuwe Park Hyatt Toronto opent de deuren

Hyatt Hotels Corporation en Oxford Properties zijn verheugd om de deuren te openen van het langverwachte, gerestaureerde Park Hyatt Toronto hotel. Het hotel, dat lang beschouwd werd als een van Toronto’s meest iconische adressen, biedt een zeer persoonlijke en betrokken service als de hoeksteen van de heropleving van het hotel.

Het vernieuwde Park Hyatt Toronto hotel combineert luxe, raffinement en glamour met een kenmerkende knipoog naar het Canadese erfgoed, art deco en literatuur. Het hotel werkte samen met de wereldberoemde ontwerper Alessandro Munge van Studio Munge, die zich liet inspireren door Canada’s opvallende seizoenen en natuurlijke landschappen om deze ervaring tot leven te brengen. Het luxueuze pand biedt een verhoogde home-away-from-home ervaring met doel en stijl door middel van moderne materialen en rustgevende kleurenschema’s.

Het Park Hyatt Toronto is geworteld in het vieren van de verfijning van de kunst en beschikt over een belangrijke permanente kunstcollectie met spectaculaire stukken van bekende Canadese en inheemse kunstenaars. Een nieuwe openbare kunstsculptuur “Rendezvous” van de bekende Canadese kunstenaar An Te Liu, vormt een levendig en iconisch tafereel dat het hotel tot een unieke bestemming maakt. “Dead Ringers’, een grootschalig wandtapijt in de lobby van de Canadese kunstenaar Shannon Bool, zet de toon voor een verrijkt en meeslepend verblijf van elke gast. De 219 gastenkamers – waaronder 40 luxueuze suites – vormen een kunstzinnig evenwicht tussen wooncomfort en hedendaags design  en biedt een ongeëvenaarde presidentiële suite op de 14e verdieping.

De meeslepende reis gaat verder bij Joni, een nieuwe culinaire bestemming geïnspireerd door de geest van Toronto’s levendige kunst- en cultuurscène, harmoniseert casual bistro dineren met hedendaagse kooktechnieken en richt zich op verse en smaakvolle ingrediënten. Gelegen in het hart van het iconische Park Hyatt Toronto hotel, biedt Joni ontbijt, lunch, cocktail en diner service met comfortabele, ontspannen maar toch verheven gerechten. De terugkeer van de iconische rooftop cocktailbar, nu de Writers Room, is een eerbetoon aan de geschiedenis van literaire legendes die momenten deelden in het Park Hyatt Toronto hotel. Deze slimme interpretatie van een klassieke cocktailbar weerspiegelt het historische belang van de bar als een ontmoetingsplaats voor grote geesten terwijl ze genieten van het ongeëvenaarde uitzicht op de skyline van Toronto.

Een spa en wellness bestemming zal op een later tijdstip onthuld worden, en verwelkomt gasten om te ontsnappen aan de golf van stadsenergie. De bestemming zal gepersonaliseerde behandelingen aanbieden met een collectie van uiterst verzorgde ontspanningsdiensten om het lichaam te behandelen en de geest te kalmeren.