Hilton Busan Zuid Korea

Het nieuwe Hilton hotel in Zuid-Korea’s tweede belangrijkste stad biedt meteen zicht op de kustlijn. Het wordt een onbetwistbare hun voor leisuregasten en zakenlui in een dynamische economische regio. Het hotel biedt twee innovatieve dinning concepten, een zwembad boven op het dak en een uitgebreide meetingruimte.

Hilton Busan is een ideale uitvalsbasis voor de ontdekking van de Haedong Yonggungsa Temple, het BEXCO Convention Center en The Lotte Premium Outlet, op amper 1.6 km van het hotel, outlet die meer dan 150 lokale en internationale  shopping outlets aanbiedt.

Elk van de 310 kamers biedt een mix van natuurlijk en design interieur met zee- en landschapszichten, een 49-inch LED televisie, high-speed internet, private terrassen, ruime werktafels en four-point badkamers. De kamers zijn minimaal 60 m² groot, de suites minstens 120 m².

Tot de overige faciliteiten behoren een wellness center, 24-hour fitness center, speciale activiteiten voor kinderen, all-weather swimming opties met een infinity pool met panoramisch zicht op de oceaan, adults-only pool, children’s pool, jacuzzi en een binnenzwembad.

Niet alleen de gasten, maar ook de lokale bevolking kan terecht in meerdere food-projecten:

• DA MOIM: all-day dining restaurant met een opmerkelijk aanbod aan Koreaanse, Chinese, Japanse en Westerse bereidingen met een interactive live cooking station en open keuken.

• MCQUEEN BAR: wordt een exclusieve bestemming in Busan met stijlvolle menu’s, aangepaste dranken en relaxed ambiance.

• MCQUEEN LOUNGE: op de bovenste verdieping biedt deze lounge met panoramisch zicht een Frans-Koreaanse afternoon-tea met fijne patisserie en snoepjes.

• SWEET CORNER: biedt naast de fijnste Franse patisserie ook macarons, chocolades, unieke desserts en ruime waaier aan dranken.

Hilton Busan beschikt over een flexibele meeting en event space, met 7 zalen, ee, 1417 m² Grand Ballroom voor 1500 gasten en een 977 m² dansruimte met ocean view. Hilton Busan is ook uitgerust met een business center en twee outdoor event venues resp 350 en 670m². Als enig hotel in de regio is er een bruidskapel waar huwelijken kunnen worden afgesloten. Ook deze kapel beschikt over een uniek zeezicht.