Hilton Garden Inn Brisbane city centre

Hilton kondigt de ondertekening aan van Hilton Garden Inn Brisbane City Centre North, het vijfde Hilton Garden Inn hotel in de pijplijn voor Australazië. In samenwerking met Spring Hill Property Group Pty Ltd, onderdeel van Image Developments, zal Hilton het nieuw te bouwen pand met 129 kamers beheren. De bouw van het hotel zal naar verwachting dit jaar van start gaan.

Het hotel ligt op 13 kilometer van de luchthaven van Brisbane en zal strategisch gelegen zijn in het noorden van het centrale zakendistrict (CBD) van Brisbane. Het biedt gemakkelijke toegang tot alle delen van het CBD en op loopafstand van vele attracties in het stadscentrum en Fortitude Valley, de hoofdstad van het nachtleven van Brisbane. Het hotel is goed gelegen voor fijnproevers om lokale restaurants en bars te bezoeken zoals Howard Smith Wharves en Eagle Street Pier, terwijl vrijetijdsreizigers zullen genieten van de nabijheid van St Andrew’s War Memorial en Royal Brisbane Hospitals, Victoria Park en de RNA Showgrounds.

Het Hilton Garden Inn Brisbane City Centre North is ontworpen door Hayes Anderson Lynch Architects en zal na de opening een betaalbare accommodatie bieden aan reizigers in een hogere klasse. Het hotel zal beschikken over 129 kamers, een full-service restaurant en bar, vergaderfaciliteiten, een fitnessruimte, en The Shop, een 24-uurs grab-and-go retail winkel waar essentiële, evenals lokale dranken en lekkere traktaties, verkrijgbaar zijn.

“Na onlangs de opening van onze 50e Hilton Garden Inn in Azië-Pacific te hebben gevierd, en met meer dan 110 hotels in de pijplijn, is het ons doel om gasten te verwelkomen met onze zonnige benadering van service, overal waar hun reis hen brengt,” aldus Jenny Milos, vice president, focused service & all suites brand management, Azië-Pacific, Hilton. “Nu al een belangrijke Australische stad en de toegangspoort tot Queensland, de komende jaren worden een spannende tijd voor Brisbane en zullen de weg vrijmaken voor slimme nieuwe reizigers naar de stad om de befaamde positieve, opgewekte service van Hilton Garden Inn te ervaren.”

Hilton Garden Inn Brisbane City Centre North zal deel uitmaken van 28 operationele en 12 op stapel staande Hilton-eigenschappen in heel Australië en Azië.