Hilton Garden Inn helpt reizigers nieuwe bestemmingen te ontdekken

Hilton Garden Inn, wereldwijd erkend luxe hotelmerk, viert de opening van 13 nieuwe locaties in zes verschillende landen wereldwijd. Naar Albanië reizen om van de tot bloei gekomen dadelpruimbomen genieten, of ontsnappen naar Mexico om koelere temperaturen van de VS te vermijden, reizigers kunnen de warme gastvrijheid van Hilton Garden Inn voortaan ook elders proeven, met een betere voeding en drank aanbod, moderne en eigentijdse inrichting, en het kenmerkend helder en luchtig ontwerp van de brand.

“Hilton Garden Inn breidt zich altijd uit op ‘s werelds meest aantrekkelijke bestemmingen voor zakenreizigers en vakantiegangers”, zegt John Greenleaf, Global Head, Hilton Garden Inn. . “Voor de komende vakantie vinden reizigers de Hilton Garden Inn op meer locaties dan ooit tevoren en kunnen ze altijd een unieke ervaring verwachten.”

Nieuwe hoogtepunten van het hotel zijn onder andere:

  • Albanië: Hilton Garden Inn Tirana

De voetafdruk van Hilton Garden Inn in Europa wordt vergroot. Het allereerste Hilton-hotel in Albanië bevindt zich op iets meer dan 1,5 km van het stadscentrum en de zakenwijk en biedt makkelijke toegang tot lokale bedrijven en bezienswaardigheden.

  • Maleisië: Hilton Garden Inn Puchong

Het tweede pand van het merk in Puchong biedt goed uitgeruste kamers en suites in Kuala Lumpur en het bruisende nachtleven van SetiaWalk Puchong.

  • Mexico: Hilton Garden Inn Chihuahua

Strategisch ligging in de hoofdstad, met 137 kamers, onderdeel van het Paseo Central Complex, een van de grootste multi-purpose Ontwikkelingen in Chihuahua, biedt zijn gasten makkelijke toegang tot premier winkels en eetgelegenheden.

  • Verenigde Staten: Hilton Garden Inn Tampa-Wesley Chapel

Het 124 kamers tellende hotel, gunstig gelegen nabij het Tampa Premium Outlet Mall, beschikt over meer dan 3700 sq ft aan flexibele vergaderruimte.

Aanvullende recente openingen voor het merk in de VS omvatten Hilton Garden Inn Prairie Sun Madison in Wisconsin; Hilton Garden Inn Waco in Texas; Hilton Garden Inn Elizabethtown in Kentucky en Hilton Garden Inn Cincinnati Midtown in Ohio. Het merk opende ook Hilton Garden Inn Fredericton in Canada; Hilton Garden Inn Salamanca in Mexico-Stad; Hilton Garden Inn Kuala Lumpur Jalan Tuanku Abdul Rahman South in Maleisië; en Hilton Garden Inn Doncaster Racecourse en Hilton Garden Inn Birmingham Airport in het Verenigd Koninkrijk.