Hilton Garden Inn kondigt uitbreiding aan op diverse locaties

Hilton Garden Inn, een bekroond, wereldwijd luxueus hotelmerk kondigt de opening aan van vier hotels op diverse locaties in de Verenigde Staten, evenals hotels in Turkije en Colombia. Elk nieuw pand is uniek voor de omgeving, op enkele minuten van natuurlijke bezienswaardigheden, bedrijventerreinen en bloeiende amusements- en winkelmogelijkheden. Hilton Garden Inn richt zich hiermee op de behoeften van de hedendaagse moderne reiziger en verlengt de gastervaring tot ver buiten de vier muren van een gastenkamer – mede dankzij gezondere, trendy menukeuzes, handgemaakte cocktails en lokaal wijn- en ambachtelijk bier.

Nieuwe hoogtepunten van het hotel omvatten:

• Oklahoma: Hilton Garden Inn Tulsa-Broken Arrow: Dit moderne hotel ligt ten zuidoosten van het centrum van Tulsa, in de buurt van enkele van de beste winkels en restaurants in de regio. Het beschikt over meer dan 4100 sq ft aan flexibele evenementenruimte, een binnenzwembad, een bubbelbad en roomservice.

• Turkije: Hilton Garden Inn Isparata: In het hart van wat bekend staat als de ‘rozenhoofdstad van de wereld’, ligt het hotel op een steenworp afstand van uitgestrekte geurige en kleurrijke bloemenvelden in het populaire Centrum Garden Complex. Hoogtepunten zijn onder andere gratis ski-opslag voor gasten die een bezoek brengen aan Mount Davraz en grote evenementenruimtes met een overvloed aan natuurlijk licht.

• Utah: Hilton Garden Inn Lehi: Dit moderne hotel is gunstig gelegen nabij het Silicon Slopes-gebied, aan de voet van de prachtige berg Timpampogos, het biedt een gratis pendeldienst naar de nabijgelegen kantoren van bedrijven en Outlets of Traverse Mountain. Andere hoogtepunten zijn een overdekt zwembad en de nabijheid van pittoreske hardloop- en fietspaden.

• Colombia: Hilton Garden Inn Santa Marta: Dit hotel biedt comfortabele kamers en handige voorzieningen op een gunstige locatie, het ligt op slechts vijf minuten rijden van het winkelcentrum Prado Plaza en het winkelcentrum Tesoro del Mar en biedt uitzicht op de jachthaven van Santa Marta.

Met de recente verbeteringen aan het bekroonde ‘food & drink-concept’ biedt Hilton Garden Inn tal van keuzes voor gasten in het restaurant, de lounge en 24/7 winkelruimte van het hotel – van handgemaakte cocktails tot lokaal geïnspireerde kleine schotels en voorgerechten.