Hilton Garden inn opent 2018 met nieuwe hotels in de verenigde Staten en Europa

Na een succesvol 2017 met wereldwijde groei, biedt het merk, bekend om het aanbieden van een heldere en uitnodigende sfeer met warme, gepersonaliseerde service, in 2018 al vier nieuwe exploitaties aan. “Hilton Garden Inn biedt met trots een breed scala aan hoogwaardige hotels en services”, zegt John Greenleaf, Global Head, Hilton Garden Inn.

De nieuwe exploitaties die reeds op de teller staan zijn:

• Hilton Garden Inn, Edmond, Oklahoma City North. Dit stijlvolle hotel is direct verbonden met het conferentiecentrum van Edmond, dat 20.000 sq ft vergaderruimte aanbiedt voor maximaal 1.000 gasten, met een keuze aan pre-functionzalen, boardrooms en elegante balzalen.

Hilton Garden Inn Jackson, Tennessee: In de nabijheid van meerdere corporate hoofdkantoren kunnen de gasten zich hier na vergaderingen onderdompelen in het buitenbad, gebruik maken van het inloop- en verwarmde zoutwaterzwembad; trainen in het 24-uurs gratis fitnesscentrum.

Hilton Garden Inn San Antonio Downtown: Bezoekers die genoten van de gulheid van Alamo City kunnen nagenieten van een onvergetelijke zonsondergang op het dakterras, aanschuiven voor een heerlijke maaltijd in het restaurant of gebruik maken van de aangepaste roomservice.

Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, Roemenië: Heerlijke lokale gerechten en een selectie van Oost-Europese wijnen staan ​​op het menu in het restaurant van dit hotel. Gasten kunnen de maaltijd ook degusteren op het terras dat een leuk panorama biedt over de meest charmante en historische locaties van de stad.

In de gerenoveerde hotels geven een aantal aangepaste functies een nieuwe kijk op de uitbating van de Hilton Garden Inn hotels. Er zijn verbeteringen in de kamers en aanpassingen aan het bekroonde aanbod van voedingsmiddelen en dranken, keuzes om te dineren, lounge en 24/7 winkelruimte. De charmante kamers vermengen werk en comfort, met grote bureaus, ergonomische stoelen, Serta-bedden, mini-koelkast, HDTV en gratis Wi-Fi.