Hilton hotel Tahiti biedt de verfijnde reiziger om Frans Polinesië te ervaren

Met de opening van het nieuwe Hilton Hotel Tahiti met 200 kamers hebben reizigers nu een nieuwe ontsnappingsmogelijkheid wanneer ze de hoofdstad van Frans-Polynesië bezoeken. Het resort biedt gemakkelijke toegang tot de attracties in het centrum van Papeete en de zeehaven, en ligt op slechts twee mijl van de internationale luchthaven, zodat gasten snel aan hun bezoek kunnen beginnen.

Hilton Hotel Tahiti eert een rijk eiland erfgoed. Voorheen bekend als Hotel Tahiti, was het in 1960 het eerste hotel op deze bestemming dat internationale aandacht trok. Gebouwd op land dat deel uitmaakte van het landgoed van de Tahitiaanse koninklijke familie, werd het hotel een centrum van het Tahitiaanse sociale leven en ontving het persoonlijkheden – waaronder filmsterren, politici en koninklijke families – van over de hele wereld.

Hilton Hotel Tahiti, Hilton’s derde hotel in Frans Polynesië, is opnieuw ontworpen voor de verfijnde reiziger van vandaag en biedt nieuwe interieurs, concepten en diensten die het allerbeste van de Tahitiaanse elegantie uitstralen Uitgebreide renovaties hebben meer natuurlijk licht gebracht in gedeelde ruimtes, met een openluchtlobby en een prachtig uitzicht op de oceaan, waardoor de natuurlijke schoonheid van het eiland Moorea en de Stille Oceaan tot in elke hoek te zien is.

De kenmerkende Hilton gastvrijheid in combinatie met een scala aan voorzieningen ter plaatse creëren een omgeving die chique en verfijnd reizen uitstraalt. De drie restaurants ter plekke bieden een verfijnde dinerervaring met zorgvuldig samengestelde menu’s die zich richten op verse ingrediënten uit duurzame bronnen en die de eilandcultuur en culinaire invloeden weerspiegelen. Gasten kunnen genieten van traditionele Tahitiaanse gerechten in Moevai; vis en steak met een Frans tintje in Taitea Brasserie; en de Zuidoost-Aziatische keuken in The Asian. Dit aanbod wordt gecompleteerd door de twee bars van het hotel: de Heiva Lounge in de openluchtlobby, met spectaculair oceaanzicht en een op maat gemaakte wijncollectie; en de Vaipuna bar bij het zwembad, met unieke, tropische drankjes en traditionele cocktails.

Het terrein van het resort is al even uniek en werd ontworpen om de schoonheid van de natuur binnen te brengen, terwijl het ook ruimtes biedt die toegankelijk en toch elegant zijn. Het zwembad, het grootste in Tahiti, kijkt uit over het eiland Moorea en heeft zes privé cabana’s en een restaurant aan het zwembad. Een boutique-stijl spa is beschikbaar voor diegenen die verwend willen worden en gasten die hun workout routine willen bijhouden terwijl ze in het paradijs zijn, kunnen terecht in het fitnesscentrum.  Hilton Hotel Tahiti beschikt over de grootste balzaal en vergaderruimte in Frans-Polynesië, een ruimte die zich uitstekend leent voor bijeenkomsten en evenementen van allerlei omvang, groot en klein.