Hilton kondigt plannen aan voor mediterraan strandresort in Monastir

Hilton Skanes Monastir Beach Resort zal begin 2022 gasten verwelkomen. Hilton kondigde onlangs een overeenkomst aan met Societe Marhaba Beach voor de opening van Hilton Skanes Monastir Beach Resort. Dit luxehotel van Hilton Hotels & Resorts zal een ongelooflijk uitzicht bieden op het strand aan de Golf van Hammamet, als onderdeel van de nieuwe woon- en commerciële ontwikkeling Palm Lake Monastir en in de nabijheid van de historische steden Monastir en Sousse.

“Nu reizigers hun vakanties plannen en dromen van nieuwe bestemmingen om te bezoeken, zien we een groot potentieel om ons portfolio uit te breiden op resortlocaties in heel Noord-Afrika”, zegt Carlos Khneisser, vicepresident ontwikkeling, Midden-Oosten en Afrika voor Hilton. “Tunesië heeft een rijke traditie van toerisme en gastvrijheid en we zijn verheugd om samen te werken met eigenaar Societe Marhaba Beach om Hilton naar het prachtige resort Skanes te brengen.”

Hilton Skanes Monastir Beach Resort zal 332 stijlvolle kamers en suites hebben, met een ononderbroken uitzicht op de Middellandse Zee en zal worden gesitueerd in prachtig aangelegde tuinen met toegang tot het privéstrand van het resort. Gasten kunnen ook genieten van twee spectaculaire buitenzwembaden, een spa & wellness-centrum met een binnenzwembad, uitgebreide fitnessfaciliteiten, tennisbanen en een kidsclub voor vermaak met het hele gezin.

Er zijn acht eet- en drinkgelegenheden, waaronder twee specialiteitenrestaurants, een restaurant dat de hele dag open is, een specialiteitenbar, een zwembadbar en twee café-lounges. Het hotel zal ook beschikken over een pop-up food truck met de nieuwste culinaire trends. Voor vergaderingen en evenementen beschikt het resort over meer dan 700 m² aan vergaderruimte – een ideale locatie voor bruiloften, sociale vieringen en zakelijke groepsreizen.

Hichem Driss, eigenaar van Societe Marhaba Beach: “We zijn verheugd om een partnerschap aan te gaan met Hilton om een eersteklas resort te openen – onderdeel van de Palm Lake Monastir ontwikkeling – een nieuwe investering in Skanes die zal beschikken over retail, entertainment en woningen. We zijn er trots op dat we de gerenommeerde gastvrijheid van Hilton naar de Tunesische kust kunnen brengen, wat het toeristische aanbod en de internationale aantrekkingskracht van de bestemming verder zal versterken.”

Het Hilton Skanes Monastir Beach Resort ligt op twee kilometer van de internationale luchthaven Habib Bourguiba van Monastir, die seizoenvluchten naar verschillende Europese landen aanbiedt. Het Hilton Skanes Monastir Beach Resort voegt zich bij de meer dan 200 Hilton-resorts op de meest gewilde bestemmingen. Hilton ontwikkelt momenteel nog twee andere hotels in Tunesië als onderdeel van haar Hilton Hotels & Resorts en DoubleTree by Hilton merken in de hoofdstad Tunis