Hilton opent dual-branded project in Smyrna, Tennessee

Hilton kondigt de opening aan van haar nieuwste hotel, het dual-branded Tru by Hilton Nashville Smyrna en Smyrna Home2 Suites by Hilton Nashville, goed voor 167 nieuwe kamers in de regio Nashville. Het hotel vormt een aanvulling op de toeristische opmars van de stad, vorig jaar goed voor 14,5 miljoen reizigers.

Het dual-concept creëert verbeterde en grotere gemeenschappelijke ruimtes dan standaard zou zijn voor een enkel merk, zowel voor zakenreizigers als voor vakantiegangers. Het hotel heeft twee aparte eetzalen, elk afgestemd op de behoeften van hun respectievelijke gasten, dit naast een gedeeld verwarmd buitenzwembad en een 24-uursfitnesscentrum.

Tru by Hilton beschikt over de voorzieningen en ervaringen die het belangrijkst zijn voor gasten, waaronder comfortabele bedden, kleinere, beter ingerichte kamers met een mobiel bureau, grote badkamers met premium toiletartikelen, topkwaliteit entertainment op de kamer, een gratis build-your ‘Top It’-ontbijtbar met warme items. In de lobby is ruim 3000 sq ft meetingruimte aanwezig maar ook plaats om spelletjes te doen, te eten en te ontspannen, een 24/7′ Eat. & Sip ‘. markt met gastronomische hapjes en drankjes. Het hotel beschikt over mobiel inchecken, Digital Key, gratis WiFi, printen op afstand, een muur voor sociale media, lobbytabletten. Bovendien bieden de Tru by Hilton-hotels fitnesscentra die gebruikmaken van de nieuwste fitnesstrends zoals TRX-bands, losse gewichten, cardio- en flexibiliteitstoestellen.

Home2 Suites by Hilton biedt all-suite accommodaties met volledig uitgeruste keukens en modulair meubilair, waardoor gasten de flexibiliteit hebben om hun suite aan te passen aan hun stijl en voorkeur. Het hotel heeft ook aanvullende functies Internet, uitnodigende gemeenschappelijke ruimtes, en het handelsmerk Home2 Suites voorzieningen: zoals spin2 Cycle, een gecombineerde was- en fitness ruimte, Home2 MKT voor grab-and-go items, en de geïnspireerde Table, dagelijks een gratis ontbijt dat meer omvat dan 400 mogelijke combinaties. Gasten kunnen ook genieten van een buitenzwembad met zout water en een vuurplaats. Home2 Suites by Hilton Smyrna Nashville is huisdiervriendelijk