Hilton opent nieuw dual-brand in Tampa

Hampton Inn by Hilton en Home2 Suites by Hilton verwelkomen samen de gasten die Tampa bezoeken op een steenworp afstand van het Tampa Convention Center. Hilton kondigde de opening aan van het nieuwste hotel, de Hampton Inn door Hilton Tampa Downtown Channel District en Home2 Suites door Hilton Tampa Downtown Channel District, met in totaal 213 nieuwe kamers in de binnenstad van Tampa. Het dubbel-merkhotel voegt nog flexibelere opties voor gasten toe die Tampa bezoeken.

De dual-brand Hampton Inn by Hilton Tampa Downtown Channel District en Home2 Suites by Hilton, ligt op slechts een steenworp afstand van het Tampa Convention Center, het Florida Aquarium, Amalie Arena, Water Street, USF College of Medicine en Port Tampa Bay.

Het concept met twee merken zorgt voor verbeterde en grotere gemeenschappelijke ruimten dan wat standaard zou zijn bij een vrijstaand pand, wat zowel zakenreizigers als vakantiegangers ten goede komt. Het hotel heeft twee verschillende eetgedeelten – elk met het oog op de behoeften van hun gasten – evenals een gedeeld 24-uurs zakencentrum, een fitnesscentrum en een buitenzwembad op het dak met uitzicht op het centrum van Tampa, zodat de gasten kunnen ontspannen. Het hotel biedt ook flexibele vergaderruimte die plaats biedt aan maximaal 150 personen en een Starbucks Coffee.

Elke Hampton Inn by Hilton Tampa Downtown Channel District gast zal genieten van de handtekening van het merk gratis, warm ontbijt met gezonde opties, On the Run ™ ontbijttassen, en gratis WiFi in elke kamer. Het pand beschikt over een 24-uurs business center, een fitnesscentrum en HDTV, een koelkast en koffiezetapparaat in elke kamer. Hampton blijft het voortouw nemen op het gebied van gastervaring, waarbij het geluk van de gast de eerste prioriteit is, ondersteund door de 100% Hampton Guarantee™.

Home2 Suites by Hilton Tampa Downtown Channel District biedt all-suite accommodaties met volledig ingerichte keukens en modulair meubilair, waardoor gasten de flexibiliteit hebben om hun suite aan te passen aan hun stijl en voorkeur. Het hotel beschikt ook over gratis internet, uitnodigende gemeenschappelijke ruimtes en de Inspired Table, een gratis dagelijks ontbijt met meer dan 400 mogelijke combinaties. Home2 Suites van Hilton Tampa Downtown Channel District is huisdiervriendelijk.