Hilton opent nieuwe dual-brand in Denver

Gelegen in de buurt van Denver International Airport, verwelkomt de dual-brand Tru by Hilton en Homewood Suites by Hilton gasten die Colorado willen bezoeken. Deze dual-brand biedt in totaal 186 nieuwe kamers in de Denverregio. Het 2-merkenhotel betreedt een markt die voor het derde achtereenvolgende jaar meer dan 31 miljoen bezoekers verwelkomde.

“Met de sterke toeristische groei is Denver de perfecte stad om nog een van onze kenmerkende eigenschappen van twee merken te introduceren”, zegt Bill Duncan, global head, All Suites and Focused Service category, Hilton. “Met voorzieningen en uitgebreide verblijfsaccommodaties bieden deze twee complementaire merken onder één dak ongeëvenaarde mogelijkheden voor reizigers die de ‘Mile High City’ bezoeken”.

Tru by Hilton Denver Airport Tower Road en Homewood Suites by Hilton Denver Airport Tower Road bieden de gasten gemakkelijke toegang tot het centrum van Denver, Mile High Stadium, Elitch Gardens, Coors Field en het Denver Museum of Nature and Science. Een gratis pendeldienst van en naar de internationale luchthaven van Denver is beschikbaar.

Het concept met twee merken zorgt voor verbeterde en grotere gemeenschappelijke ruimten dan wat standaard zou zijn bij een woning met één merk, wat zowel zakenreizigers als vakantiegangers ten goede komt. Het hotel heeft twee verschillende eetgedeelten – elk afgestemd op de behoeften van hun gasten – evenals een gedeeld 24-uurs fitnesscentrum, een buitengrill en een verwarmd binnenzwembad met zoutoplossing. Het hotel biedt ook flexibele vergaderruimte die plaats biedt aan maximaal 90 personen, waaronder een stahoogte en een bar met drankjes en lichte hapjes in de lobby die dagelijks van 17.00 tot middernacht geopend zal zijn.

Tru by Hilton beschikt over de voorzieningen en ervaringen die voor de gasten het belangrijkst zijn, zoals comfortabele bedden, kleinere, efficiëntere kamers met een mobiel bureau, grote badkamers met eersteklas badvoorzieningen, hoogwaardig entertainment op de kamer en een gratis “Top It” ontbijtbar met gezonde, zoete en hartige spullen. De hotelervaring omvat mobiel inchecken, digitale sleutel, supersnelle gratis Wi-Fi, draadloos printen, een sociale mediamuur en lobbytablets.

Homewood Suites by Hilton hotels biedt een combinatie van studio- en één-slaapkameraccommodaties, met volledig uitgeruste keukens en aparte woon- en slaapruimtes. Gasten krijgen alle essentiële zaken die nodig zijn voor een slim, betrouwbaar en comfortabel verblijf, waaronder gratis dagelijks een uitgebreid warm ontbijt, een avondje uit met de sociale contacten op maandag tot en met donderdag, Wi-Fi en een boodschappenservice.