Hilton Paris Opéra

Midden het Parijse Opéra district vlakbij de Champs Elysées en de shopping centra van Galeries Lafayette en Printemps Haussmann, heropende het Hilton Paris Opéra de deuren.

Het hotel is een ontwerp van architect Juste LIsch en opende voor het eerst de deuren in 1889 ter gelegenheid van de wereldtentoonstelling in de Franse hoofdstad. Ondanks de renovaties en aanpassing straalt het gebouw nog steeds charme en nostalgie uit. Typerend hierbij is Le Grand Salon dat nog steeds een van de meest nostalgische plekken is van het hotel. Niet alleen het Salon, maar ook de 268 kamers en suites en alle andere lokalen werden gerenoveerd. Een aantal suites kregen de naam mee van bekende personen die er logeerden. De renovatie van het hotel en de aanpassingen aan de noden van vandaag waren nodig in het vooruitzicht van de 100 miljoen bezoekers die Frankrijk vanaf 2018 wil verwelkomen, tientallen miljoenen hiervan komen so wie so in Parijs langs. Hilton Paris Opéra wordt hierbij een centraal gegeven in de luxe van de 21ste eeuw.

Het hotel pronkt niet alleen met vernieuwde kamers en suites, maar ook de bar, de restaurants, het state-of-the-art fitness center en de 6 vergaderzalen, alle met daglicht en hyper moderne technische uitrusting, bieden een hedendaags decor waarin talloze authentieke en charmante details uit het verleden stijlvol werden verwerkt.

De centrale ligging nabij het treinstation Saint Lazare, 17 mijl van de luchthaven Charles de Gaulle, 4 mijl van de luchthaven Orly en 5 mijl van La Défense het business district van de Franse hoofdstad, vergroten ontegensprekelijk de aantrekkingskracht van het hotel.