Hilton plant prachtig resort in Mallorca

Hilton bevestigt de plannen om een nieuw hotel te openen onder zijn vlaggenschip Hilton Hotels & Resorts merk op Mallorca’s ongerepte Costa de la Calma. Dit na de ondertekening van een managementovereenkomst met Galatzo Inversiones, S.L. Het 208 kamers tellende Hilton Mallorca Galatzo, dat in de zomer van 2022 wordt geopend, is het nieuwste hotel dat wordt toegevoegd aan de groeiende pijplijn van Hilton in Spanje, waar dit jaar alleen al drie hotels zijn geopend en waar 23 hotels van negen merken worden verkocht of ontwikkeld op 16 bestemmingen in het hele land.

Het hotel, dat zich uitstrekt over 54.000 m² perfect aangelegde tuinen, beschikt over drie zwembaden en twee poolbars, zodat gasten nooit ver verwijderd zijn van een koel drankje en een duik in het zwembad om het warme Balearische klimaat te complementeren. De lobby van het hotel zal ook een bar bevatten die leidt naar een uitgestrekt buitenterras, en gasten zullen kunnen genieten van een verscheidenheid aan culinaire opties in het resort, waaronder twee verschillende eetgelegenheden van het hotel.

Voor gasten die evenementen organiseren, of het nu gaat om een feest, conferentie, bruiloft of vergadering, biedt het hotel 1.000 vierkante meter aan vergaderzalen en evenementenruimten, waarvan de grootste plaats biedt aan 390 gasten.

Met ontspanning en verjonging in het achterhoofd, zal Hilton Mallorca Galatzo een 1.500 m² groot spa- en wellnesscentrum bieden, compleet met zes behandelkamers en een verscheidenheid aan arrangementen voor alle gasten. Met een sauna, jacuzzi, sensatiedouches en meer, zullen degenen die zichzelf willen opladen genoeg opties hebben. Naast deze wellnessfaciliteiten biedt het hotel ook een fitnesscentrum en meerdere tennisbanen.

Hilton Mallorca Galatzo ligt op minder dan vijf minuten rijden van de enorm populaire stranden van Paguera, terwijl golfbanen van wereldklasse, zoals Santa Ponsa en T Golf, de hoofdstad van Mallorca, Palma en de luchthaven Palma de Mallorca allemaal op korte rijafstand liggen. Het hotel zal ideaal gelegen zijn ten opzichte van veel van Mallorca’s beste attracties, waardoor gasten in het centrum van de actie blijven en een welkome oase om te ontspannen en te genieten.