Hilton Salwa beach resorts & villas Qatar

Hilton Salwa Beach Resort & Villas kondigt de opening aan van haar langverwachte nieuwe hotelaccommodatie met ruime, moderne gastenkamers, die deel uitmaakt van het brede aanbod van het resort, waaronder de 84 strandvilla’s en het grootste themapark van Qatar, Desert Falls Water and Adventure Park. Elke gast heeft recht op dagelijkse toegang tot het waterpark, en het hotel belooft een ontspannende maar leuke ervaring voor het hele gezin.

Daarnaast opende het resort een reeks nieuwe eetgelegenheden waaronder Dante Cucina Italiana, dat een meeslepende culinaire reis naar Italië biedt. Een andere optie is Levantine, waar gasten de smaken en aroma’s van de Levantijnse keuken kunnen ontdekken. In het hart van de hotellobby biedt Nesma Lounge menu’s met traditioneel bereide drankjes en afternoon tea, met een verrassende twist uit het Midden-Oosten. Bezoekers van Desert Falls Water and Adventure Park kunnen ook dineren in Telal Café en genieten van comfort food, perfect voor een dag vol plezierige activiteiten.

Etienne Gailliez, country general manager, Hilton, Qatar. “Met elegante strandvilla’s en gastenkamers, verleidelijke eetgelegenheden en een scala recreatiefaciliteiten, is het hotel klaar om een spannende aanvulling te zijn op de portefeuille van Hilton, en op het toeristische aanbod van Qatar.”

Het hotel heeft 246 ruime kamers en suites met een eigentijdse interpretatie van de Arabische inrichting, 84 strandvilla’s en het kenmerkende Arabian Village met 31 villa’s. De elegante kamers hebben allemaal een privébalkon of -terras dat uitkijkt op weelderige tuinen en een ongelooflijk uitzicht biedt op de zee en het privéstrand van het hotel. Het pand beschikt ook over bijna 5000 m² aan vergaderruimte, waaronder een grote balzaal zonder pilaren en vijf vergaderzalen.

Als een opwindende nieuwe toevoeging aan de horeca sector, combineert Hilton Salwa Beach Resort & Villas diensten van wereldklasse met alle sensationele ervaringen van een vakantiebestemming, en zet Qatar stevig op de kaart als een belangrijke vrijetijdsbestemming in de regio.