Hilton tekent twee nieuwe eigendommen in Lima, Peru

 

Hilton kondigt de ondertekening aan van twee projecten Tapestry Collection by Hilton in Lima, Peru: Lima Hotel Bel’Arte en Museo de Osma. Deze nieuwe deals maken deel uit van de ontwikkelingspijplijn van Hilton in Peru, met plannen om meer dan 1.000 kamers toe te voegen aan belangrijkste markten in het hele land.

Het Bel’Arte Lima, Tapestry Collection by Hilton, bevindt zich in het financiële district van San Isidro in de hoofdstad van Peru. Het unieke hotel biedt zakenreizigers en vakantiegangers tevens een kunstgalerie in deze nieuwe accommodatie.

Gelegen in het culturele district van Barranco in Lima, zal het 86-room Hotel Museo de Osma, Tapestry Collection by Hilton naar verwachting openen in 2021. Dit karakteristieke hotel vormt een mixed-use project met een theater, museum en winkelcentrum.

Tot de lopende projecten in Peru behoren : Hampton Inn Lima San Isidro: 148 kamers, opening 2019; Hampton Inn by Hilton Arequipa: 104 kamers, opening 2020;  Hampton Inn by Hilton Tarapoto: 86 kamers, opening 2021; Homewood Suites Lima Miraflores: 100 kamers, opening 2021; Hilton Garden Inn Lima Miraflores: 250 kamers, opening 2019 en Hilton Garden Inn Lima San Isidro: 194 kamers, opening 2020.

Hilton heeft momenteel een portefeuille van zes hotels in Peru, waaronder de meest recente opening in februari 2018 met het gerenoveerde 71-kamer DoubleTree by Hilton Hotel Iquitos. De opening van dit hotel in de noordoostelijke Maynas provincie vormt de aanzet voor een verdere uitbouw in het ganse land.