Hilton’s collection brands lanceert Major expansion

Curio Collection by Hilton en Tapestry Collection by Hilton drukken dit jaar nog meer dan vroeger hun stempel op de uitbreiding van luxemerken binnen de Hitongroep. “Tegen 2020 moet onze robuuste pijplijn zorgen voor meer dan 100 hotels en resorts binnen de Curio Collection by Hilton”, aldus Mark Nogal, Global Head, Curio Collection by Hilton. “Door de geplande uitbreidingen, zullen onze gasten de beste plekjes ter wereld kunnen ontdekken.”

Nieuwigheden dit jaar zijn:

• Hotel Saranac, Curio Collection by Hilton: gelegen in het idyllische stadje Saranac Lake, N.Y., beschikt het hotel over 102 onlangs gerenoveerde kamers en een eigen restaurant, bar en lounge in de buitenlucht. De adembenemende waterkant en de plaatselijke winkels liggen op korte loopafstand.

• Niepce Paris, Curio Collection by Hilton en Astor House Paris, Curio Collection by Hilton. Beide panden puilen uit aan Parijse geschiedenis en interieur, en ligt op korte afstand van de Eiffeltoren, de winkelstraat Rue Rennes en gerenommeerde kunstgalerieën.

• Reykjavik Konsulat Hotel, Curio Collection by Hilton: een historisch gebouw getransformeerd in een nieuw, charmant pand en een moderne architectonische stijl. In de buurt van tal van lokale bezienswaardigheden.

• The Portland Porter, Curio Collection by Hilton: stijgt met zijn 16 verdiepingen uit boven het bruisende Fountain District. Het hotel ligt op een steenworp afstand van eersteklas winkels, toprestaurants en rivier de Willamette. Geniet van de boetiekkamers, de bar op het dak, de spa en meer dan 10.000 sq ft aan unieke evenementenruimte, deels binnen / deels buiten.

• Gran Hotel Costa Rica, Curio Collection by Hilton: Gelegen in het levendige en historische centrum van San Jose, naast de wandelboulevard Avenida Central en het Nationaal Theater. Op wandelafstand van de plaatselijke cafés, winkels, musea en toeristische attracties, kan een verblijf gecombineerd worden met de doordachte voorzieningen in het hele gebouw, waardoor een ideaal toevluchtsoord ontstaat.

• De Graham Hotel Washington DC, Tapestry Collection by Hilton: in het hart van Georgetown, een van de meest welvarende en historische gebieden van D.C., kunnen de gasten belangrijke mijlpalen, prestigieuze universiteiten, de rivier de Potomac waterkant en maar ook onafhankelijke winkels en restaurants ontdekken.

• Ballast Hotel Wilmington, Tapestry Collection by Hilton: een vernieuwd pand in het centrum van Wilmington, N.C., langs de Cape Fear waterkant. Men heeft zicht op het historische USS North Carolina Battleship, en toegang tot het wandelpad en drukke promenade.

Nakende en concrete openingen zijn:

• The Higgins Hotel New Orleans, Curio Collection by Hilton: het eerste curiosum Collection by Hilton in Louisiana, de opening van dit hotel met 230 kamers staat gepland voor begin 2019.

• The Rose Hotel Chicago, Tapestry Collection by Hilton: opening in november 2018 met elegante, stijlvolle en moderne kamers. Het op de kunst geïnspireerde design van dit boetiekhotel zal de gasten een perfecte service bieden. De ruimtes en het ontwerp creëren een sfeer van samenwerking en verrijken het leven van de gasten door middel van kunst.

• The Melbourne Downtown Hotel, Tapestry Collection by Hilton: Elegant en stijlvol hotel met een uniek design en elegantie en geplande opening in 2020. Melbourne, Fla., staat bekend om zijn bloeiende luchtvaart-, technologie- en gezondheidszorg professionals, maar ook om prachtige stranden en buitenactiviteiten.

• The Sound Hotel Seattle Belltown, Tapestry Collection by Hilton: in het hart van Seattle als onderdeel van een 42-verdiepingen tellend gebouw voor gemengd gebruik dat elegant ontworpen eigentijdse huurappartementen met één en met twee slaapkamers zal bevatten. Het hotel met 142 kamers, opening in 2019, bevindt zich op de verdiepingen 1 tot en met 10 met een lobby en een restaurant op de eerste verdieping. Op de 7de verdieping komt een bar / lounge, pre-functie ruimte en ruim 800sq ft aan vergaderruimte. The Sound Hotel is een van de meest populaire attracties in Seattle, waaronder The Space Needle, Chihuly Garden & Glass, het Pacific Science Centre, The Puget Sound, kunstgalerijen, luxe winkels, restaurants, entertainment en enkele van ‘s werelds grootste technologie bedrijven.

• The Sire, Tapestry Collection by Hilton: opening midden 2018, krijgt 41 kamers. Het wordt een uniek hotel in de tuinwijk van Gratz Park. The Sire vermengt de compromisloze liefde voor zeldzaam en toch rustiek wonen met een historisch pand, gevuld met een unieke, luxe ervaring voor de moderne reiziger.