Hilton’s Curio & Tapestry collection breiden verder uit

Curio Collection en Tapestry Collection by Hilton die authentieke, onafhankelijke verblijfservaring aanbieden blijven verder uitbreiden. Van pittoreske eilandjes tot charmante kleine stadjes, Hilton’s full service Collection merken – Curio Collection by Hilton en Tapestry Collection by Hilton – openden vorig jaar 40 unieke hotels in gewilde bestemmingen. De belangrijkste opties voor 2020 de 100ste hotelopening van Curio Collection en het debuut van Tapestry Collection in Europa.

“Vandaag de dag bieden Curio Collection en Tapestry Collection reizigers onderscheidende ervaringen in meer dan 100 hotels wereldwijd – van het genieten van lokale visproducten uit de omliggende oceaanwateren als onderdeel van het Dock to Dish programma in Baker’s Cay Resort Key Largo, tot het bewonderen van het originele ontwerp van de chocoladefabriek in The Wilbur Lititz in de buurt van het historische Hershey, Pennsylvania”, aldus Jenna Hackett, global head, Hilton’s Collection-merken. “Hilton’s Collection-merken beloven de gasten een verrijkende reiservaring. Door de introductie van unieke hotels in ons groeiende wereldwijde portfolio, kunnen we die belofte op een nog grotere schaal handhaven met verwachte openingen in bestemmingen als Lissabon, Parijs en Madrid”.

Verwachte Curio Collectie openingen:

-Het Smaragdenhuis Lissabon, Curio-collectie van Hilton (Q3 2020): Het Emerald House Lissabon in hartje Lissabon ondergaat een multi-miljoen-dollar renovatie. Het ligt op een steenworp afstand van de topattracties van Lissabon en de historische wijken Chiado en Baixa, bekend om zijn levendige restaurant scene, boetiekjes en de lokale cultuur. Het hotel beschikt over 67 kamers, een fitnesscentrum, een restaurant en een bar waar gasten en lokale bewoners van kunnen genieten.

-Navy Pier Chicago, Curio Collection by Hilton (Q3 2020): Als tweede woning van Curio Collection in Chicago en het eerste hotel aan de Navy Pier, zullen de 222 kamers van Navy Pier Chicago voorzien zijn van ramen van vloer tot plafond die een adembenemend uitzicht bieden op de beroemde skyline van de stad, Lake Michigan en de Pier. Gasten zullen ook genieten van een energierijk restaurant op de eerste verdieping, een ultramodern fitnesscentrum en een ongeëvenaard 30.000 sq ft groot dakrestaurant, bar en evenementenruimte.

-The Fellows House Cambridge, Curio Collection by Hilton (Q3 2020): The Fellows House Cambridge omarmt het erfgoed van Cambridge als de thuisbasis van een van de meest prestigieuze universiteiten van het Verenigd Koninkrijk. Alles, van het interieur van het hotel tot de naam, brengt een smaakvol eerbetoon aan de grote geesten die de stad door de eeuwen heen hebben vereerd. Vol met poëzie, wetenschappelijke tekeningen en beroemde citaten biedt het hotel de gasten een plek om echt te verblijven, te eten en te drinken in de stijl en cultuur van de stad.

Verwachte openingen Tapestry collection:

-Atocha Hotel Madrid, Tapestry Collection by Hilton (Q1 2020): Het eerste Tapestry Collection-hotel in Spanje introduceert de Tapestry Collection-ervaring aan zowel de inwoners van Madrid als aan de bezoekers. Het 46-kamerhotel aan de Calle Atocha op slechts enkele meters van het drukste treinstation van Madrid en op loopafstand van populaire toeristische attracties, waaronder de Golden Triangle of Art museums, Puerto del Sol met de beroemde vierkante klok en Plaza Mayor, een absolute parel van Spaanse architectuur.

-Le Belgrand Hotel Paris Champs Elysees, Tapestry Collection by Hilton (Q1 2020): Als het eerste Tapestry Collection hotel in Frankrijk, ondergaat Le Belgrand Hotel Paris Champs Elysees een belangrijke renovatie om een unieke sfeer te creëren en dit erfgoed te bewaren. Gasten zullen genieten van een lobby/barruimte en een doordachte touch in het hele pand, met inbegrip van originele exclusieve kunstwerken van bekende Franse kunstenaars, die zowel in alle kamers en openbare ruimtes zijn geplaatst.

-Bermudiana Beach Resort, Tapestry Collection by Hilton (Q4 2020): Bermudiana Beach Resort ligt op een klif met uitzicht op het ongerepte roze zandstrand en het turquoise water en verwelkomt zijn gasten in 90 volledig ingerichte hotelresidenties. Als eerste Hilton woning in Bermuda, biedt het resort een scala aan levendige voorzieningen waaronder een gezinsvriendelijk zwembad en infinity zwembad, een verwennende spa, een onberispelijk en afgelegen strand in aanvulling op een terras met zijn kenmerkende restaurant, bar en uitzicht op de oceaan.

Curio Collection en Tapestry Collection hebben samen meer dan 120 woningen in hun pijpleidingen. Van stedelijke bestemmingen zoals Washington, D.C. tot culturele hotspots zoals Taipei, beide merken zullen hun aanbod blijven ontwikkelen om de unieke identiteit en het verhaal van elk hotel te laten zien, waarbij de lokale cultuur wordt verweven en elke gast een rijke ervaring wordt geboden die authentiek is voor zijn bestemming.