Hilton Garden Inn thuis in Qidong, Jiangsu -China

Hilton en Hilton Garden Inn kondigen de opening aan van Hilton Garden Inn Qidong. Het Hilton Garden Inn Qidong met 181 kamers is gunstig gelegen in Central Park Mall, een stijlvol recreatief knooppunt in de centrale zakenwijk.

Qidong ligt aan de monding van de Yangtze-rivier, recht tegenover Shanghai, en is de thuisbasis van de vierde grootste visserijhaven van China. Na een uitgebreide economische expansie in de afgelopen decennia heeft de stad zes industriële gebieden met betrekking tot de farmaceutische, mechanische en civiele bouwindustrie en is het een snelgroeiende economische motor voor de provincie Jiangsu. Hilton Garden Inn Qidong ligt op 103 kilometer van de internationale luchthaven Shanghai Pudong en op slechts 25 kilometer van het Golden Beach.

Hilton Garden Inn Qidong biedt een overvloed aan luxe voorzieningen, waaronder 42-inch led-tv’s, inloopdouches, minikoelkasten en royale werkruimtes met ergonomische stoelen. Gratis breedband-WiFi is beschikbaar in het hele hotel en gasten kunnen genieten van een 24-uursfitnessruimte en een wasserette met zelfbediening. Er zijn eveneens 3 flexible meetingrooms met daglicht en een state-of-the-art audio- visuele inrichting.

Gasten kunnen dineren in de Garden Grille and Bar, het restaurant dat de hele dag geopend is en een uitgebreid internationaal buffet biedt voor ontbijt, lunch en diner en de mogelijkheid voor roomservice. De noodle bar, Mian Tan, serveert lokale authentieke noedelgerechten, The Garden Bar is een stijlvolle lobbylounge waar gasten elkaar kunnen ontmoeten en ontspannen bij een drankje en snacks. Het hotel beschikt eveneens over een 24/7 Pavillon Pantry shop waar snacks en lichte maaltijden kunnen worden aangekocht.