Holiday Inn Express Bengaluru Bommasandra

InterContinental Hotels Group® (IHG) heeft een managementovereenkomst getekend met Thanishq Grande Hotels & Resorts Private Limited voor Holiday Inn Express Bengaluru Bommasandra. Het nieuw gebouwde hotel zal 170 kamers tellen en zal naar verwachting in het vierde kwartaal van 2022 operationeel zijn. IHG exploiteert momenteel drie Holiday Inn Express hotels in Bengaluru en de recente ondertekening zal de aanwezigheid van het merk in de stad verder versterken.

Het merk Holiday Inn Express heeft onlangs een belangrijke impuls gekregen in het land met de opening van 10 hotels, verspreid over belangrijke steden, waardoor IHG als een van de toonaangevende horecaspelers in het middensegment in India is gepositioneerd.

Het hotel ligt op een gunstige afstand van de internationale luchthaven van Bengaluru en het stadscentrum. Samen met de efficiënt ontworpen kamers beschikt het hotel over de kenmerkende ‘Great Room’ van het merk, een dynamische ruimte om te socialiseren en te ontspannen en tot rust te komen. Daarnaast beschikt het hotel over twee vergaderzalen, een zakencentrum, een fitnessruimte en andere voorzieningen van wereldklasse die de belofte van het merk om een efficiënt en comfortabel verblijf aan te bieden, zullen weerspiegelen.

IHG® heeft momenteel 36 hotels met vier merken in India, waaronder InterContinental Hotels and Resorts®, Crowne Plaza®, Holiday Inn® en Holiday Inn Express®, en een sterke pijplijn van 45 hotels die in de komende 2 à 3 jaar zullen openen.