Holiday Inn Express Bicester – Oxfordshire – UK

Nieuw hotel opent in de buurt van een van de beste winkelbestemmingen in het Verenigd Koninkrijk.

Ontwikkeld door L+R hotels, kondigt IHG® Hotels & Resorts de opening aan van haar nieuwste Britse hotel, beheerd door Atlas Hotels – Holiday Inn Express® Bicester, in Oxfordshire. Dit nieuwe hotel ligt op slechts tien minuten lopen van Bicester Village, een topwinkelbestemming in het Verenigd Koninkrijk, op vijf minuten rijden van het centrum van Bicester en met gratis parkeergelegenheid op het terrein is het de ideale uitvalsbasis voor wie op zoek is naar een winkeluitstapje of een bezoekje aan de plaatselijke bezienswaardigheden.

Holiday Inn Express is kampioen in eenvoudige, slimme reizen door te dienen als een no-fuss basecamp waar gasten kunnen werken, uitrusten, ontspannen en heropladen. Alle 149 kamers zijn voorzien van de Holiday Inn Express Next Generation kamerontwerp, gericht op het verbeteren van de gastenervaring die een geweldig verblijf impliceert. De belangrijkste kenmerken zijn onder meer de door de gasten gecontroleerde airconditioning, verduisteringsgordijnen, beddengoed van hoge kwaliteit, een krachtige douche en gratis high-speed Wi-Fi. Ze zijn ook uitgerust met slimme ontwerpkenmerken zoals een flexibele werkruimte, een flatscreen-tv waar u de inhoud van uw telefoon kunt spiegelen, ergonomisch ontworpen stoelen en ruime USB-poorten en stopcontacten naast het bed.

In de lobby van het hotel vinden gasten tafels met geïntegreerde stroomvoorziening – allemaal onderdeel van de Next Generation-ontwerpoplossingen van het merk. Een mix van zitstijlen biedt een gastvrije ruimte voor de gasten om te werken of te ontspannen.

Gemma Goodwin, Hotel Operations Manager, Holiday Inn Express Bicester: “Het nieuwe hotel is een uitstekende locatie voor mensen die er even tussenuit willen en willen genieten van de attracties die Bicester en Oxfordshire te bieden hebben. Het hotel biedt een verfrissend slim verblijf.”

Holiday Inn Express Bicester heeft zeven flexibele vergaderzalen met airconditioning die plaats bieden aan maximaal 45 personen (als en wanneer de beperkingen het toelaten) – het maken van een goede keuze voor kleinere vergaderingen.

IHG Schone Belofte

IHG zet zich al jaren in voor strenge schoonmaakprocedures in al haar hotels wereldwijd. Dit wordt uitgebreid met aanvullende COVID-19-protocollen en best practices, in samenwerking met toonaangevende deskundigen uit de sector Cleveland Clinic, Ecolab en Diversey, en met de introductie van de IHG Clean Promise. Voor meer informatie kunt u terecht op www.ihg.com/clean.

Holiday Inn Express® is het grootste en snelst groeiende hotelmerk van IHG wereldwijd, met 2.888 openstaande hotels en 755 extra hotels die in de komende jaren zullen worden geopend. In heel Europa zijn er meer dan 268 Holiday Inn Express hotels geopend en 69 volgen in de komende 3-5 jaar. IHG heeft onlangs Holiday Inn Express® Amsterdam – North Riverside geopend, het grootste Holiday Inn Express-merk in Europa met 438 kamers.