Holiday Inn Express biedt wifi in alle Benelux hotels

ONLINE ZIJN EVEN BELANGRIJK ALS ONTBIJTEN

Tegenwoordig staat nagenoeg iedereen in verbinding met familie, vrienden, collega’s, en dit 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Het ideale hotelbezoek vraagt daarom meer en meer toegang tot wifi. Onderzoek door Holiday Inn Express® heeft aangetoond dat onbeperkt toegang tot internet voor vele gasten even belangrijk is als het aanbieden van ontbijt. En we weten allemaal dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd is van de dag. Daarom biedt Holiday Inn Express®, behorend tot de InterContinental Hotels Group (IHG®), vanaf nu standaard wifi aan in haar (13) Benelux-hotels.

Goede start van de dag: wifi en ontbijt – Niet minder dan 81% van alle zakenreizigers binnen de Benelux vindt de beschikbaarheid van wifi een basisbehoefte tijdens een hotelverblijf. Dit is slechts een zeer klein verschil met de vraag naar ontbijt (83%). Het onderzoek van Holiday Inn Express bij 320 regelmatige reizigers toont een gelijkaardige trend bij plezierreizigers: 64,5% wil graag toegang tot internet terwijl 79,9% vragende partij is voor een ontbijt. Gasten gebruiken wifi het vaakst voor hun e-mailverkeer (69%), om te surfen (55%) en om het nieuws te raadplegen (55%). De plaatsen waar gasten het liefst over wifi beschikken zijn de kamer (82%), de hotellobby (54%) en het restaurant (39%). De wens om online te kunnen gaan is niet altijd business gerelateerd maar heeft veeleer te maken met het in contact willen blijven met familie (67%), vrienden (52%) en – op een derde plaats – met collega’s (31%). De baas krijgt zelfs nog minder aandacht. Slechts 16% blijft met hem of haar in contact terwijl men op reis is.

Holiday Inn Express® is binnen de IHG-hotelgroep hét label voor onze prijsbewuste gasten en daarom de ideale keuze voor reizigers die op zoek zijn naar een eenvoudige en comfortabele verblijfplaats alvorens hun vleugels uit te slaan. Deze hotels bieden zowel zaken- als plezierreizigers alles wat ze nodig hebben, een geweldige nachtrust en een ontbijt mét wifi. Bovendien geniet u van de ‘iets vergeten?-belofte’; indien u thuis iets kleins hebt vergeten zoals uw scheerapparaat of uw tandenborstel, helpt de receptie u uit de nood.   Er zijn vandaag 221 Holiday Inn Express-hotels in Europa, waarvan 13 in de Benelux.

IHG (InterContinental Hotels Group) [LON:IHG, NYSE:IHG (ADRs)] is een wereldwijde organisatie met een breed portfolio van negen hotelmerken, waaronder InterContinental® Hotels & Resorts, Hotel Indigo®, Crowne Plaza® Hotels & Resorts, Holiday Inn® Hotels & Resorts, Holiday Inn Express®, Staybridge Suites®, Candlewood Suites®, EVEN™ Hotels en HUALUXE® Hotels and Resorts.

IHG beheert de IHG® Rewards Club, het eerste en grootste loyaliteitsprogramma voor hotels ter wereld met meer dan 80 miljoen leden wereldwijd. Het programma werd opnieuw gelanceerd in juli 2013 met nog meer voordelen voor de leden waaronder gratis internettoegang in alle hotels wereldwijd.

IHG franchiseert, verhuurt, beheert of bezit meer dan 4 700 hotels en 688 000 kamers in bijna 100 landen en heeft nog eens bijna 1 200 hotels in de pijplijn zitten. InterContinental Hotels Group PLC is de moedermaatschappij van de Group en werd opgericht in Groot-Brittannië en is geregistreerd in Engeland en Wales.