Holiday Inn Express meer dan 3000 hotels wereldwijd

Het geliefd hotelmerk Holiday Inn Express bereikt een mijlpaal van meer dan 3.000 geopende hotels, met een gemiddelde van ~100 openingen per jaar door klantenloyaliteit te creëren en uit te breiden naar groeimarkten

Holiday Inn Express heeft de kaap van 3000 geopende hotels wereldwijd overschreden, met meer dan 300.000 kamers in 2100 steden, en blijft daarmee de groeimotor van IHG Hotels & Resorts. Met bijna 650 hotels die naar verwachting de komende jaren worden geopend, is Holiday Inn Express goed voor meer dan een derde van de wereldwijde pijplijn van IHG. Het merk blijft hoteleigenaars aantrekken naarmate het uitbreidt naar nieuwe markten, waaronder de eerste ondertekening in Japan, ‘s werelds derde grootste reismarkt.

Holiday Inn Express viert zijn 30ste jaar als een van de meest geliefde en bezochte hotelmerken ter wereld en maakt reizen eenvoudig zodat gasten er kunnen zijn op de momenten die er toe doen. Of u nu op zakenreis bent of op vakantie, Holiday Inn Express is overal waar gasten willen en moeten zijn. Of onze gasten nu een road trip maken door het hele land in de VS of de prachtige stranden van Bali bezoeken, Holiday Inn Express levert gastvrijheid met een consistente, efficiënte ervaring die gasten kennen en waar ze van houden, met alles van een gratis Express Start ontbijt tot moderne kamers ontworpen voor rust en comfort.

AMERIKA: Holiday Inn Express & Suites Doral – Miami

Een gloednieuw, fris, eigentijds hotel met ruimtes die gasten in staat stellen om productief te zijn, contact te leggen met vrienden, familie en collega’s. Vlakbij Doral’s levendige winkelwijken waaronder Miami International Mall, Dolphin Mall en CityPlace Doral, hebben gasten een verscheidenheid aan entertainment opties zoals dineren, comedy, bowlen, films, nachtleven en upscale shopping. Holiday Inn Express breidt uit in elke hoek van de VS, en sinds 2019 heeft het hotel alleen al in Florida 11 nieuwe hotels geopend. Het merk heeft sinds 2019 een groei van 5% in openingen in de regio Noord- en Zuid-Amerika in kaart gebracht.

EUROPA, MIDDEN-OOSTEN, AZIË EN AFRIKA (EMEAA): Holiday Inn Express Dusseldorf-Hauptbahnhof. De grootste Holiday Inn Express in Europa, gelegen in de buurt van de centrale spoorlijn van de stad en de charmante oude binnenstad. De nieuwe opening is een toonbeeld van de moderne Next Generation ontwerpen van Holiday Inn Express en biedt uitnodigende kamers en een Pillow Menu om een geweldige nachtrust te garanderen. Duitsland is een van de topmarkten van het merk in Europa, met 44 hotels en 11 van die hotels toegevoegd aan de Duitse markt sinds 2019. Het aantal Holiday Inn Express hotels in de Europese markt is sinds 2019 met meer dan 10% gegroeid.

Holiday Inn Express & Suites Queenstown  (Nieuw-Zeeland): De eerste opening van het merk in Nieuw-Zeeland, dat in de zomer van 2020 zijn debuut maakte in de buurt van populaire skibestemmingen. Een pand dat bulkt van een stijlvolle alpine vibe en beschikt over een buitenlounge en een vuurplaats.

GROOT CHINA:

Holiday Inn Express Zhuhai Gongbei: Gelegen in het centrum van Gongbei CBD, ligt dit pand in de buurt van een belangrijk vervoersknooppunt en de hogesnelheidstrein, en op loopafstand van restaurants, entertainment en winkels. Het hotel kijkt uit over de kust waar de grote Hongkong-Zhuhai-Macau-brug de baai overspant en de skyline van Macau, en biedt een prachtig uitzicht vanuit de panoramische ramen van vloer tot plafond in elke kamer.

Groot-China is goed voor meer dan de helft van de totale wereldwijde groei van het merk. De ontwikkelingsstrategie van het merk is afgestemd op het in kaart brengen van China’s hogesnelheidstreinen, en het franchisemodel ondersteunt een robuuste groei in de regio. Holiday Inn Express hotels bevinden zich in bijna elk deel van China – inclusief 31 provincies en gemeenten.