Holiday Inn opent eerste hotel in Yerevan, Armenië

IHG Hotels & Resorts kondigt de opening aan van het eerste Holiday Inn in Armenië, Holiday Inn Yerevan-Republic Square, gelegen in het centrum van de stad. Het hotel, dat wordt geopend onder een managementovereenkomst met “SGI Invest” LTD, is gevestigd in twee historische gebouwen – het eerste was een gymnasium dat werd voltooid in de 19e eeuw en het tweede was een bibliotheek genoemd naar een beroemde Armeense dichter, Avetik Isahakyan.

Yerevan, de hoofdstad van Armenië, is hard op weg een populaire bestemming te worden voor zowel vakantiegangers als zakenreizigers. Het is een stad waar oud en nieuw elkaar ontmoeten – de straten zijn bezaaid met tavernes die traditionele Armeense barbecue aanbieden naast wijnbars in Europese stijl. Het hotel ligt op wandelafstand van enkele van de topattracties van de stad, waaronder de dansende fonteinen van het Republieksplein, het Staatsoperahuis, het winkelgebied Northern Avenue en het Cascade Complex.

Holiday Inn Yerevan-Republic Square heeft 191 stijlvol ingerichte gastenkamers en een Open Lobby die ontworpen is om de publieke ruimtes van het hotel, zoals de receptie, het restaurant, de bar en de lounge te combineren in één open en samenhangende ruimte om gasten een plek te bieden om te ontspannen, te eten en te werken. Bovendien heeft het hotel een eigen spa en fitnessclub, Cloud 7, met massagekamers, schoonheidsbehandelingen en een breed scala aan fitnessapparatuur, samen met een 25 meter lang zwembad, whirlpool spa, sauna, hammam en een zoutkamer. Aangrenzend is de Cloud 7 Terrace Bar & Lounge.

Het hotel beschikt over een vergader- en evenementenruimte op de tweede verdieping met zeven vergaderzalen. Op de begane grond kunnen gasten genieten van de frisse lucht in het Courtyard Café, een geweldige plek om te dineren en contact te leggen met vrienden, familie en collega’s.

Holiday Inn Yerevan – Republic Square is de tweede opening voor IHG Hotels & Resorts in Armenië, naast Holiday Inn Express Yerevan. Het Holiday Inn merk van IHG Hotels & Resorts heeft in zijn bijna 70-jarige geschiedenis wereldwijd honderden miljoenen gasten bediend en is een van de meest erkende en vertrouwde reismerken rer wereld.