Holland America Line

breidt cruise pauze uit naar alle afvaarten van of naar een Canadese haven in 2021

 

De getroffen reizen omvatten onder meer Alaska, Canada / New England en Pacific Coastal-afvaarten die gepland staan in 2021; vergelijkbare cruises in 2022 worden hierdoor niet beïnvloed

Terwijl Holland America Line haar plannen blijft herzien en evalueren rond de Canadian Transport Ministry’s Interim Order, die Canadese havens en wateren sloot voor passagiersschepen, breidt de cruisemaatschappij haar pauze van cruise-operaties nu uit tot alle afvaarten die vertrekken uit of eindigen in een Canadese haven in 2021. Dit omvat verschillende Alaska, drie Canada/New England en twee Pacific Coastal cruises in de zomer en herfst van dit jaar. Ook alle Land+Sea Journeys vallen hieronder.

Op dit moment worden de Alaska-cruises die vanaf midden mei vertrekken en een rondreis maken vanuit Seattle, Washington, niet geannuleerd. Er is overleg gaande met de Canadese en Amerikaanse overheidsinstanties om een manier te vinden om deze afvaarten te behouden. Zodra meer informatie bekend is, zal hierover een mededeling worden gedaan. Gasten van een huidige Alaska cruise en Land+Sea Journey met als tussenstop Vancouver, British Columbia, Canada, kunnen op dit moment niet overstappen op een rondreis vanuit Seattle, aangezien deze afvaarten momenteel niet boekbaar zijn, in afwachting van verdere aankondigingen.

Holland America Line pauzeerde eerder de wereldwijde cruise-activiteiten en annuleerde alle afvaarten op alle schepen tot en met 30 april 2021, evenals Alaska cruises tot en met half mei of begin juni, Middellandse Zee cruises tot en met begin juni en Canada/New England routes tot en met augustus 2021.