Home-collection: nieuwe parfums met Italiaanse sfeer

Geraffineerde aroma’s verspreiden zich door de kamers. Dat heerlijke gevoel om écht thuis te komen … De lichte, sprankelende sensaties van de Acqua di Parma Home collection weerspiegelen de kunst van de Italiaanse levensstijl. De verfijnde geuren van de kaarsen en diffusers creëren een zinnenstrelende sfeer en zijn geïnspireerd op de typische aspecten van het Italiaans leven. Bij Luce di Colonia, Buongiorno, La Casa sul Lago, Caffè in Piazza, en Oh, L’amore vervoegen zich nu twee nieuwe creaties van Acqua di Parma: Aperitivo in Terrazza en Profumi dell’Orto.

Een uitzicht dat zich uitstrekt over de daken van een prachtige stad. Rome, Venetië, Firenze, Milaan … De zon gaat onder. Alles lijkt milder en zachter, en de stad baadt in een gouden gloed. De tijd lijkt wel stil te staan. Een groot terras, bijpraten en tot rust komen met vrienden na een lange dag, nippend van een verrukkelijk aperitief. De vrijheid om te genieten van een heerlijke gewoonte die de natuurlijke elegantie van de Italiaanse levensstijl weerspiegelt. Aperitivo in Terrazza. De perfecte geur om een bruisende sfeer te creëren in de slaapkamer, de woonkamer, de eetkamer, buiten … en om gasten te verwelkomen in een uiterst authentieke Italiaanse setting. Al bij de eerste noten komt de frisse geur vrij van Spritz, het iconisch Italiaanse drankje. De zonovergoten aroma’s van citrusvruchten als limoen, bloedsinaasappel en grapefruit brengen een heldere, prikkelende sensatie teweeg. Een bitter vleugje gentiaan wordt gecombineerd met warme, kruidige noten van kaneel. Dit parfum belichaamt het welbehagen van een uniek en gezellig moment.

Wat is het heerlijk om munt, basilicum, tomaten … dag na dag te zien groeien in de tuin. De terugkeer van een Italiaanse traditie, een vredig moment van contact met zichzelf en de natuur. Zelf de belangrijkste ingrediënten uit de Italiaanse keuken kweken is een duurzame keuze, en brengt een plezier van onschatbare waarde. Na een weekend herbronnen in een geurig paradijs op het platteland is het tijd om terug te keren naar het bruisend ritme van de stad. Ervaar ook thuis die vreugde en herontdek alle vertrouwde, verkwikkende geuren. Profumi dell’Orto creëert thuis dezelfde meditatieve sfeer en doet denken aan momenten in de moestuin. De sterke geur van tijm en de frisheid van munt zijn perfect in harmonie, en worden vergezeld van het aroma van basilicum.

Een combinatie van de heerlijke aroma’s van tomatenbladeren, een bruisend vleugje verbena en de levendige, kruidige geur van peper. Een comfortabele, schitterende en behaaglijke ervaring voor de zintuigen.

Aperitivo in Terrazza en Profumi dell’Orto zijn verkrijgbaar als geurkaars in glas (200 g) en als geurdiffuser (180 ml). Het glas is gemaakt met een exclusieve mal en gebaseerd op het art-decoflesje van Colonia. Door de mengeling van pure minerale en plantaardige was evenals de perfect gecentreerde wiek van natuurlijk katoen, in verschillende strengen geweven, brandt de kaars perfect gelijkmatig. De geur diffuser heeft een doordacht design en verspreidt gedurende een lange periode een sterke geur. Ook hier komen de art-decolijnen terug, vergezeld van de iconische dop en de elegante, lange rotanstokjes.

Voor de echte liefhebbers van Luce di Colonia lanceert Acqua di Parma nu deze bruisende geur in een nieuw en groot formaat voor de geurkaarsen (500g) en geurdifussers ( 500ml).