Home2 Suites by Hilton Montréal Dorval & Charlottesville downtown

Home2 Suites by Hilton Montreal Dorval is ontworpen voor reizigers die hun normale routine willen behouden, het hotel biedt 106 suites en een reeks waardevolle, tech-gerichte en eco-bewuste voorzieningen. Het vormt een aanvulling op het bloeiende toerisme in de regio, waar 11,1 miljoen reizigers in 2017 op bezoek waren – een stijging van 5,1 procent ten opzichte van 2016.

Het nieuwe hotel met zes verdiepingen wordt beheerd door Alba Hospitality uit Montreal. Home2 Suites by Hilton Montréal Dorval biedt suites met volledig ingerichte appartementen en modulair meubilair. Het hotel beschikt ook over gratis internet, uitnodigende gemeenschappelijke ruimtes en handelsmerken van Home2 Suites-voorzieningen, zoals Spin2 Cycle, een gecombineerde was- en fitnessruimte, Home2 MKT voor grab-and-go-artikelen en de Inspired Table, een gratis dagelijks ontbijt met meer dan 400 mogelijke combinaties. Gasten kunnen ook genieten van een binnenzwembad, een beveiligde parkeergarage, een vuurplaats buiten en een barbecueplek. Home2 Suites by Hilton Montreal Dorval is huisdiervriendelijk.

De nieuwe accommodatie ligt in de buurt van de internationale luchthaven Montreal-Pierre Elliott Trudeau, het winkelcentrum Fairview Pointe-Claire en vele bedrijven, zoals Bombardier, CAE en ABB.

Ook nieuw zijn de Home2 Suites by Hilton Charlottesville Downtown. Dit hotel beschikt over 113 suites en een scala aan waardevolle, op technologie gerichte en milieuvriendelijke voorzieningen. Hilton Charlottesville ligt in het hart van Charlottesville, dicht bij alle bezienswaardigheden van de stad. Het hotel beschikt ook over gratis internet, uitnodigende gemeenschappelijke ruimtes en handelsbenodigdheden van Home2 Suites, zoals Spin2 Cycle, een gecombineerde was- en fitnessruimte, Home2 MKT voor grab-and-go-artikelen en de Inspired Table, een gratis dagelijks ontbijt met meer dan 400 mogelijke combinaties. Gasten kunnen ook genieten van een binnenzwembad met zout water of een patio buiten. Home2 Suites Charlottesville Downtown is huisdiervriendelijk.

Het hotel biedt gasten gemakkelijke toegang tot het Universitair Medisch Centrum van Virginia (UVA), Monticello en de Universiteit van Virginia. Het bevindt zich ook op een steenworp afstand van lokale restaurants, brouwerijen en de charmante Downtown Mall. In de buurt eveneens het Paramount Theatre en Sprint Pavilion, de mogelijkheid om bekroonde wijnkelders te ontdekken langsheen de Monticello-wijnroute.