Home2Suites by Hilton: Jekyll island

Gelegen aan de kust van Georgia, verwelkomt dit nieuwe hotel gasten die een bezoek brengen aan Jekyll Island beach village. Dit hotel is ontworpen voor reizigers die hun normale routine willen behouden, het hotel beschikt over 107 suites en biedt een reeks waardevolle, technologie-georiënteerde en eco-bewuste voorzieningen. Home2 Suites by Hilton Jekyll Island is een aanvulling op de toenemende populariteit van de kustplaats als een topbestemming voor vakantiegangers.

“De voortdurende groei, historische aantrekkingskracht en serene omgeving van dit eiland maken het een ideale locatie om de voetafdruk van ons merk uit te breiden en gasten uit het hele land aan te trekken”, zegt Adrian Kurre, global head, Home2 Suites by Hilton. “Ongeacht de duur van hun bezoek, biedt het hotel reizigers volop de kans om de omgeving te ontdekken, zonder moderne voorzieningen te moeten opofferen.”

Home2 Suites by Hilton Jekyll Island biedt all-suite accommodaties met volledig uitgeruste keukens en modulair meubilair, waardoor gasten de flexibiliteit hebben om hun suite aan te passen aan hun stijl en voorkeur. Het hotel beschikt ook over gratis internet, uitnodigende gemeenschappelijke ruimtes, en het handelsmerk Home2 Suites by Hilton voorzieningen zoals Spin2 Cycle, een gecombineerde wasserij en fitnessruimte, Home2 MKT voor grab-and-go items, en de Inspired Table, een gratis dagelijks ontbijt dat meer dan 400 mogelijke combinaties omvat. Gasten kunnen ook genieten van een buitenzwembad met zoutoplossing en een patio met een vuurplaats. Home2 Suites van Hilton Jekyll Island is huisdiervriendelijk.

Home2 Suites by Hilton Jekyll Island biedt gasten gemakkelijke toegang tot winkelcentra, waaronder Jekyll Island Convention Center en de Village Green en ligt nabij The Corsair Beach Park, Jekyll Island Beach en de Atlantische Oceaan. Het biedt ook gemakkelijke toegang tot lokale bedrijven. Het situeert zich op een uurtje rijden van Jacksonville International Airport.