Home2Suites by Hilton Portland Airport

Home2 Suites by Hilton Portland Airport is de nieuwste aanwinst van deze Hiltonbrand in Maine. Het hotel, ontworpen voor reizigers die hun normale routine willen onderhouden, beschikt over 111 suites en een scala aan technische en eco-bewuste voorzieningen. De opening van Home2 Suites by Hilton Portland Airport vormt een aanvulling op verdere groei van het toerisme van de staat dat vorig jaar met 2.5% groeide en nu nagenoeg 37 miljoen bezoekers telt.

“Na een sterk 2017 met ruim 70 nieuwe locaties openen we om onze allereerste Home2 Suites in Maine”, aldus Adrian Kurre, global head voor Home2 Suites by Hilton. “Home2 Suites is een handige ‘home away from home,’ met aangepaste voorzieningen en voor verlengde verblijven, zowel zakelijke reizigers en als toeristen.“

Eigendom van New Gen Ventures en beheerd door New Gen Hospitality Management LLC., biedt Home2 Suites by Hilton Portland Airport all-suite met een volledig uitgeruste keuken en modulaire, flexibele meubels. Het hotel beschikt over gratis internet, gemeenschappelijk uitnodigende ruimtes en de handelsmerk Home2 Suites voorzieningen, zoals spin2 Circle, gecombineerde wasserij en fitnessruimte, Home2 MKT voor grab-and-go items, en de Inspired Table, het dagelijks gratis ontbijt met meer dan 400 mogelijke combinaties. Gasten kunnen ook genieten van een binnenzwembad en een vuurplaats. Het Home2 Suites by Hilton Portland Airport is huisdiervriendelijk.

Gelegen op 50 Maine Mall Road, Home2 Suites by Hilton Portland Airport biedt gasten gemakkelijke toegang tot de binnenstad, het Portland Arts District en het Waterfront district met winkels en restaurants, maar ook tot de attracties in de buurt zoals Old Orchard Beach en de Sable Oaks Golf Club. Het pand ligt ook op minder dan twee mijl van Portland International Jetport.