Home2Suites Hilton Asheville Biltmore Village

Het bekroonde hotelconcept brengt 117 suites naar dit historische dorp in North Carolina in de buurt van de Blue Ridge Mountains. Home2 Suites by Hilton Asheville Biltmore Village is ontworpen voor reizigers die hun normale routine willen handhaven en beschikt naast de 117 suites over een scala aan waardevolle, technisch gerichte en eco-bewuste voorzieningen. Home2 Suites by Hilton Asheville Biltmore Village is een aanvulling op de bloeiende toeristische industrie van de stad, die meer dan 4 miljoen bezoekers per jaar verwelkomt in de stad van slechts 90.000 inwoners.

“Asheville is uitgegroeid tot een van de echte bestemmingssteden in het zuidoosten en we zijn verheugd om onze moderne extended stay accommodaties naar Biltmore Village te brengen”, aldus Adrian Kurre, global head, Home2 Suites by Hilton. “Gasten die genieten van deze regio kunnen genieten van onze handige locatie en aanpasbare suites die passen bij de behoeften van elke unieke reiziger.”

Home2 Suites by Hilton Asheville Biltmore Village biedt all-suite accommodaties met volledig ingerichte keukens en modulair meubilair, waardoor gasten de flexibiliteit hebben om hun suite aan te passen aan hun stijl en voorkeur. Het hotel beschikt ook over gratis internet, uitnodigende gemeenschappelijke ruimten en handelsmerk Home2 Suites by Hilton voorzieningen zoals Spin2 Cycle, een gecombineerde was- en fitnessruimte, Home2 MKT voor grab-and-go items, en de Inspired Table, een gratis dagelijks ontbijt dat meer dan 400 mogelijke combinaties omvat. Gasten kunnen ook genieten van een buitenzwembad, een vuurplaats en een grillplaats. Home2 Suites van Hilton Asheville Biltmore Village is huisdiervriendelijk.