Home2Suites Hilton Fernandina beach Amelia Island open

Nieuw Hotel verwelkomt gasten die de meest noordelijke stad van Florida bezoeken. Home2 Suites van Hilton kondigt haar nieuwste woning aan, Home2 Suites Hilton Fernandina Beach Amelia Island. Het hotel is ontworpen voor reizigers die willen genieten van de Suite Life en beschikt over 103 suites en een scala aan waardevolle, technisch gerichte en eco-bewuste voorzieningen. Home2 Suites by Hilton Fernandina Beach Amelia Island is gelegen op het noordelijkste punt van de Atlantische kust van Florida en vormt een aanvulling op de bloeiende toeristische industrie van de stad, die vorig jaar een recordaantal van 690.100 overnachtingen noteerde.

“Als merk zijn we toegewijd aan het leveren van de moderne en flexibele accommodaties die onze gasten eisen in een groeiend aantal kustbestemmingen die ze graag bezoeken”, aldus Adrian Kurre, global head, Home2 Suites by Hilton. “Fernandina Beach’s pittoreske stranden, ongerepte golfbanen en rijke geschiedenis maken het een paradijs voor zowel vakantiegangers als zakenreizigers die hun verblijf willen verlengen voor wat welverdiende vrije tijd”.

Home2 Suites by Hilton Fernandina Beach Amelia Island biedt all-suite accommodaties met volledig uitgeruste keukens en modulair meubilair, zodat gasten de flexibiliteit hebben om hun suite aan te passen aan hun stijl en voorkeur. Het hotel beschikt ook over gratis internet, uitnodigende gemeenschappelijke ruimtes en handelsmerk Home2 Suites by Hilton voorzieningen zoals Spin2 Cycle, een gecombineerde was- en fitnessruimte, Home2 MKT voor grab-and-go items en de Inspired Table, een gratis dagelijks ontbijt dat meer dan 400 mogelijke combinaties omvat. Gasten kunnen ook genieten van een buitenzwembad met zoutoplossing, een vuurplaats en een grillplaats. Home2 Suites by Hilton Fernandina Beach Amelia Island is ook huisdiervriendelijk.