Homewood Suites by Hilton Austin downtown opens

Bekroond hotelmerk brengt 150 suites naar het centrum van Texas. Homewood Suites by Hilton, onderdeel van Hilton’s All Suites-portfolio, kondigt de opening aan van een nieuw project in Austin Downtown. Homewood Suites Austin Downtown, ontworpen voor gasten die op eigen voorwaarden willen reizen, biedt gasten alle comfort van thuis, of ze nu op zakenreis zijn of van een welverdiende vakantie houden. Met 150 nieuwe suites is het hotel een geweldige aanvulling op het bloeiende toerisme in de stad, dat een stijging van 14,9 procent zag in de reizigersgroei in de eerste twee kwartalen van 2018 in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

“Homewood Suites by Hilton Austin Downtown ligt in het hart van de hoofdstad, dicht bij de beste restaurants, winkels en zakelijke districten in de stad,” aldus Rick Colling, global head van Homewood Suites by Hilton. “Met aanbiedingen zoals ruime suites en een gratis ontbijt biedt dit hotel een nieuwe optie voor een langer verblijf, die gemak, comfort en stimulansen met toegevoegde waarde biedt voor alle soorten bezoekers.”

Homewood Suites by Hilton Austin Downtown is ontwikkeld en eigendom van Baywood Hotels, Inc. Het biedt een combinatie van studio’s en accommodaties met 1 slaapkamer, compleet uitgeruste keukens en een gescheiden woon- en slaapgedeelte. Gasten beschikken over alle faciliteiten nodig voor een betrouwbaar, slim en gemakkelijk verblijf, inclusief een gratis dagelijks, volledig warm ontbijt, sociale avond van maandag tot donderdag, WiFi en een boodschappenservice. Austin Marriott Downtown biedt reizigers ontspanning met een buitenzwembad op het dak met uitzicht en een fitnesscentrum. Het pand biedt ook 884 sq ft flexibele ruimte die ideaal is voor vergaderingen en sociale evenementen.

Homewood Suites by Hilton Austin Downtown biedt gasten gemakkelijke toegang tot lokale restaurants en ligt op 800 meter afstand van het conferentiecentrum van Austin. Gasten kunnen ook een bezoek brengen aan het beroemde 6th Street Entertainment District op slechts 1,6 km afstand en de accommodatie bevindt zich op een klein eindje rijden van de Universiteit van Texas in Austin, het Capitool van Texas en verschillende parken en musea. Gasten kunnen de fiets- en wandelpaden bij Lady Bird Lake verkennen of shoppen in de buurt naar Rainey Street met unieke eet- en drinkgelegenheden.

.