Homewood suites by Hilton in Dominikaanse republiek

Homewood Suites by Hilton kondigt de opening aan van hun 500e pand en het eerste hotel in het Caribisch gebied, Homewood Suites by Hilton Santo Domingo. Ontworpen voor gasten die willen reizen op hun eigen voorwaarden biedt Homewood Suites by Hilton Santo Domingo alle comfort van thuis, of gasten nu reizen voor het werk of genieten van een welverdiende vakantie. Het nieuwe hotel beschikt over 145 suites en vormt een aanvulling op de gestage groei van het aantal Noord-Amerikaanse bezoekers.

“De Dominicaanse Republiek is even economisch sterk als natuurlijk mooi, en we zijn blij dat we Homewood Suites by Hilton’s merk voetafdruk kunnen uitbreiden naar de historische hoofdstad Santo Domingo met onze mijlpaal 500ste opening”, zegt Rick Colling, global head, Homewood Suites by Hilton. “Met aanbiedingen zoals ruime suites en gratis ontbijt biedt dit hotel een nieuwe optie voor een langer verblijf met incentives met toegevoegde waarde en karakteristieke huiselijke voorzieningen op een toplocatie in het centrum van de stad.

Eigenaar van Inversiones Robledo SAS en beheerd door Hilton, verwelkomt Homewood Suites by Hilton Santo Domingo gasten met een prachtig uitzicht op de stad vanuit de sky lobby op de 12e verdieping. Het eigentijds ontworpen hotel biedt een combinatie van studio’s en één-slaapkameraccommodaties, met volledig uitgeruste keukens en aparte woon- en slaapruimtes. Gasten beschikken ook over benodigdheden voor een slim, betrouwbaar en comfortabel verblijf, waaronder een gratis, dagelijks uitgebreid warm ontbijt, twee dagen per week een avondje uit, Wi-Fi en een boodschappenservice. Homewood Suites van Hilton Santo Domingo maakt het gemakkelijk voor reizigers om te ontspannen met een fitnesscentrum en een bar op het dak en een zwembad. Het pand biedt ook flexibele vergader- of evenementruimte die plaats biedt aan maximaal 15 gasten.

“Santo Domingo, een bloeiende metropool en hoofdstad van de Dominicaanse Republiek, blijft een toptoeristisch centrum in het Caribisch gebied”, zegt Jorge Giannattasio, senior vice president en hoofd van de activiteiten, Caribisch gebied en Latijns-Amerika. “We erkennen de kans voor groei in deze markt en zijn blij om Homewood Suites van Hilton Santo Domingo te introduceren als de nieuwste optie in de bestemming voor zowel de lokale bevolking als toeristen.